Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyalepény recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
80 dkg burgonya
4 evőkanál liszt
2 dl olaj
2 db tojás


Elkészítés:
A burgonyát tisztítjuk,megfőzzük,ledaráljuk.Tojást,lisztet,sót adunk hozzá,összedolgozzuk.A kész masszát meghintjük liszttel és kinyújtjuk.Rombusz alakúra vágjuk és forró olajban kisütjük.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kukoricás burgonyalepény » Hagymás burgonyalepény » Finom Aranygaluska » Pogácsa sajtkrémmel
» Sült túrós tészta » Csodasajtos. » Cukkinis kagylótészta » Kínai sült tészta (vegan)
» Kiváló falatkák » Tonhalas tészta másképpen » Ínyenc spagetti » Fettuchini (magyar módra)
» Diós-sajtos tészta » Őszi spagettisaláta » Sonkás-tarjás batyu » Kelt almás palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.