Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyalepény recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
80 dkg burgonya
4 evőkanál liszt
2 dl olaj
2 db tojás


Elkészítés:
A burgonyát tisztítjuk,megfőzzük,ledaráljuk.Tojást,lisztet,sót adunk hozzá,összedolgozzuk.A kész masszát meghintjük liszttel és kinyújtjuk.Rombusz alakúra vágjuk és forró olajban kisütjük.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kukoricás burgonyalepény » Hagymás burgonyalepény » Metélt babos mártással » Tonhalszószos tészta
» Párom zöldséges tésztája » Lazacos farfalle » Sárgarépás tészta » Túrós tészta mazsolával
» Vertperec » Fokhagymás tészta » Különleges Spagetti » Gombás-tejszínes penne
» Gombástészta » Fűszeres palacsintalángos » Mediterrán paradicsomtorta » Lasagne másként


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.