Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolpörkölt 2. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1kg karfiol
5dkg margarin
1kisebb fej vöröshagyma
2zöldpaprika
2paradicsom
kiskanál Piros Arany
késhegynyi pirospaprika


Elkészítés:
A karfiolt kevés sós vízben félig puhára főzzük.A megtisztított,finomra vágott vöröshagymát apró kockákra vágjuk,majd egy serpenyőben felhevített margarinon üvegesre pirítjuk.Hozzáadjuk a pirospaprikát,az így kapott pörköltlébe beletesszük a rózsáira szedett karfiolt,a megtisztítoot,földarabolt zöldpaprikát,és a paradicsomot,majd puhára fözzük.Tálaláskor galuskát kínálunk mellé.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Grosshaus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolpörkölt » Karfiolpörkölt tojással » Karfiolpörkölt2 » Vargányás omlett
» Csirkecomb ananászraguval » Csírás galuska » Turos puliszka » Puliszkasült
» Sztrapacska2 » A legjobb túrófánk » Avasi pincepörkölt borral » Szalonnás-sajtos falatkák
» Gombával töltött tök » Rizses darált hús » Szalonnás karfiol » Zöldséges pulykacomb


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.