Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolpörkölt 2. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1kg karfiol
5dkg margarin
1kisebb fej vöröshagyma
2zöldpaprika
2paradicsom
kiskanál Piros Arany
késhegynyi pirospaprika


Elkészítés:
A karfiolt kevés sós vízben félig puhára főzzük.A megtisztított,finomra vágott vöröshagymát apró kockákra vágjuk,majd egy serpenyőben felhevített margarinon üvegesre pirítjuk.Hozzáadjuk a pirospaprikát,az így kapott pörköltlébe beletesszük a rózsáira szedett karfiolt,a megtisztítoot,földarabolt zöldpaprikát,és a paradicsomot,majd puhára fözzük.Tálaláskor galuskát kínálunk mellé.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Grosshaus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolpörkölt2 » Karfiolpörkölt tojással » Karfiolpörkölt » Görög citromos kocsonya
» Kiflikoch » Dupla rántott sajt » Zöldbabpörkölt oldalassal » Karfiolos tészta
» Rakott galuska » Kebab » Tepsis-hagymás csirke » Krumpliágyon sült gomba
» Csirkés rakott burgonya » Hamis pizza » Kacsahúsos rizottó » Rakott savanyú káposzta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.