Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros egytál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb, 1 pár debreceni kolbász, 1,2 kg burgonya, 2 zöldpaprika, 2 paradicsom, 1 nagy vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 doboz pritamin, 10 deka császárszalonna, 2 evőkanál olaj, só, őrölt pirospaprika, fekete bors, szurokfű, rozmaring, 1 húsleveskocka.

Elkészítés:
A császárhúst csíkokra vágjuk, kiolvasztjuk, és a zsírján megfuttatjuk az apróra vágott hagymát és zöldpaprikát. Beletesszük a kockára vágott húst és a paradicsomokat, víz hozzáadásával 30 percig pároljuk. Ezután belekeverjük a szétnyomott fokhagymát, a pritamin, a leveskockát, a meghámozott és nagy kockára vágott krumplit, a felkarikázott szafaládét, az olajat. Fűszerezzük 1 kávéskanál sóval, 1 evőkanál édes és erős paprikával, 1-1 késhegynyivel a fűszerekből. Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje az ételt. Kis lángon, letakarva, addig főzzük, amíg a krumpli megfő (ne legyen túl puha).

Tanácsok:
A legjobb kovászos uborkával, de bármilyen savanyúságot adhatunk mellé.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros burgonyaleves » Gombaleves magyarosan » Csirkés egytál » Magyaros pontykocsonya
» Aperol koktél magyarosan » Magyaros makaroni » Lecsós csirkemell egytál » Serpenyős egytál
» Kelbimbós egytálétel » Olasz egytálétel » Finom krumplis egytál » Magyaros tojássaláta
» Újburgonyás egytál » Karfiolos egytálétel » Csülökegytál » Magyaros rakott csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.