Tutireceptek.hu fejléc

Kaszásleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40dkg füstölt hús,
2 kis fakanál liszt,
2 evőkanál olaj,
1 evőkanál pirospaprika,
1 evőkanál ecetes torma,
1 tojássárgája,
1 pohár tejföl,
1 evőkanál citromlé,
ízlés szerint só.

Elkészítés:
Felteszünk főni 40 dkg füstölt húst kockára vágva. Amikor megfőtt, hozzáadunk 2 kis fakanál lisztből és olajból, valamint egy kis pirospaprikából készült híg rántást. Egy evőkanál ecetes tormát elkeverünk egy tojássárgájával, valamint egy pohár tejföllel, és a leveshez adjuk. Ha még nem elég savanykás, kevés citromlevet csepegtetünk hozzá. megízleljük, és ha szükséges, utána sózzuk.

Tanácsok:
Aki akar levesbetétet is tehet bele.

Elkészítési idő: 100 perc

A receptet beküldte: Tullzi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jókai finombableves » Zelleres burgonyakrémleves » Erdei gombás, marharagu leves » Kelesztés nélküli sörkenyér
» Canberry Cooler koktél » Halkrémleves garnélával » Sonkával töltött palacsinta » Muffin halászleve
» Tavaszi raguleves » Csirkegulyás fejtett babbal » Öregember táltos levese » Frankfurti leves II.
» Sárgarépakrém leves » Hideg cukkinileves » Tegnapi almás lepényem » Árpagyöngy leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.