Tutireceptek.hu fejléc

Knégli recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50 dkg liszt
2 db tojás
2-3 dl tej
3 dkg élesztő

1 kk só

Elkészítés:
Az élesztőt fel futtatjuk kevés tej, cukor lisztbe öntjük a majd a tojásokat egy kk só
és könnyü tésztát készitünk.Mikor megkelt henger alakura formáljuk, vagy zsirozott alufóliába
vagy szalvettába csavarjuk és nagyon bő /nagyfazékba/ kifőzzük majd kiboritjuk és szép sréen szeleteljük. Vadashoz, gombáshúsokhoz
köretként tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült sajtos gombóc » Csicsóka püré » Rókagombás cukkini » Arancini olasz rizsgolyók
» Zsemlés köret » Céklás zöldséges rizsköret » Tejszínes-hagymás sütőtökpüré » Lilahagymás krumplipüré
» Birsalam kompót » Rizsropogós » Almás vöröskáposzta » Magvas paprikahajó
» Paradicsomos rizs » Rakott brokkoli bulgurral » Yorkshire pudingom » Steak krumpli


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.