Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Knégli recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50 dkg liszt
2 db tojás
2-3 dl tej
3 dkg élesztő

1 kk só

Elkészítés:
Az élesztőt fel futtatjuk kevés tej, cukor lisztbe öntjük a majd a tojásokat egy kk só
és könnyü tésztát készitünk.Mikor megkelt henger alakura formáljuk, vagy zsirozott alufóliába
vagy szalvettába csavarjuk és nagyon bő /nagyfazékba/ kifőzzük majd kiboritjuk és szép sréen szeleteljük. Vadashoz, gombáshúsokhoz
köretként tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás párolt lilakáposzta » Nokedli kicsit másként » Rizskrokett » Zsemlegombóc vadashoz
» Párolt káposzta » Diószósz » Zsemlyés Knédli » Arancini olasz rizsgolyók
» Vegyes sült zöldségek » Yorkshire puding » Tojáskrokett » Humusz
» Kapros csőben sült krumpli » Krumpli fánk » Vaníliamártás » Pezsgős káposzta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.