Tutireceptek.hu fejléc

Kocsonyázott zöldség recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
60 dkg vegyes, levesben főtt zöldség
2-3 ecetes uborka
2 tojás
5 dl húsleves
2 evőkanál zselatin

Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk, és cikkekre vágjuk. A levesben főtt zöldséget gyufaszálnyi csíkokra vágjuk az ecetes uborkával együtt, majd kerek, vagy őzgerincformába a tojáscikkel együtt ízlésesen elrendezzük.
A zselatinport a húslevesben simára keverjük, majd meglangyosítva föloldjuk, és a zöldségekre öntjük.
Hűtőben legalább egy napig dermesztjük, majd a formából kiborítva, fölszeletelve tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges spagetti 2 » Húsos-zöldséges tarhonya » Zöldséges burgonyapuffancs » Kínai zöldséges rizs
» Zöldségtorta » Zöldséges rántotta » Rakott zöldség olasz módra » Zöldséges rakott burgonya
» Zöldségmakaróni » Tepsis zöldségek magokkal. » Húsgolyók zöldség ágyban » Zöldséges virsli
» Zöldséges ragu kölessel » Zöldséges vegan rizottó » Zöldséges batyuk » Pulyka zöldségesrizzsel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.