Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kocsonyázott zöldség recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
60 dkg vegyes, levesben főtt zöldség
2-3 ecetes uborka
2 tojás
5 dl húsleves
2 evőkanál zselatin

Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk, és cikkekre vágjuk. A levesben főtt zöldséget gyufaszálnyi csíkokra vágjuk az ecetes uborkával együtt, majd kerek, vagy őzgerincformába a tojáscikkel együtt ízlésesen elrendezzük.
A zselatinport a húslevesben simára keverjük, majd meglangyosítva föloldjuk, és a zöldségekre öntjük.
Hűtőben legalább egy napig dermesztjük, majd a formából kiborítva, fölszeletelve tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg zöldségkrémleves » Garnélás zöldségcurry » Kínai zöldséges rizs » Tejes zöldségleves
» Zöldborsós zöldségkrém » Tepsis hús zöldségekkel » Ropogós tészta zöldséggel » Zöldséges rakott karaj
» Zöldséges rétes » Zöldség fasírt » Zöldséges krokett » Színes zöldségsaláta
» "Hamburger ízű" zöldségek » Zöldségkrém » Rakott zöldség másként » Zöldséges palacsinta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.