Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Köménymaglevesem recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3 evőkanál napraforgó olaj
2 evőkanál finomliszt
1 teáskanál fűszerpaprika
1 evőkanál köménymag
1 kis fej vöröshagyma
só ízlés szerint
1,5 l víz
betétnek pirított kenyérkockák
1.5 l víz

Elkészítés:
Az olajon világosra pirítjuk a lisztet.
Hozzáadjuk a köménymagot, jól átforgatjuk, majd megszórjuk a paprikával.
Felengedjük kb. 1,5 l hideg vízzel, és csomómentesre keverjük.
A megtisztított hagymát negyedekre vágva tesszük a levesbe.
Sózzuk, és minimum negyed óráig főzzük. hogy a köménymag és a hagyma íze jól kijöjjön. Ha kész, és idő is van rá, kicsit állni hagyjuk, és csak tálalás előtt szűrjük át.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos körteleves » Karalábéleves májgaluskával » Hagymaleves (diétásan) » Gombás csirkemájragu
» Csorba maskent » Rumos-meggyes kókuszgolyóm » Csülkös sóskaleves » Gombaleves
» Darálthús leves » Mazsolás almaleves » Spenótgombóc » Grizgombóc levesbe
» Expressz gombakrém leves » Juhtúrós szilvás marhanyelv » Panyolai aszalt szilva leves » Hokkaido tökleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.