Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémes sült spenót recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 kg friss spenót,
1,5 dl tejszín,
1,5 dl húslé,
15 dkg trappista reszelve,
2 evőkanál vaj,
2 evőkanál liszt,
só,
bors,
szerecsendió.

Elkészítés:
Szárazd le és mosd meg a spenótot.
Nedvesen tedd fazékba, párold meg kicsit fedő alatt, épp hogy megfonnyadjon.
Ha kihűlt, nyomkodd ki belőle a felesleges vizet.
Egy serpenyőben forrósítsd fel a vajat, keverd hozzá a lisztet, és főzd kislángon 3-4 percig. Add hozzá a húslevet, forrald fel.
Fűszerezd meg, főzd még 5 percig.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes krémes(Kata-féle) » Spenót - Ahogy én csinálom » Skót krémes I. » Citromos krémes szelet
» Krémes gyümölcssaláta1 » Túrós-pudingos krémes » Almás-krémes » Spenótlevesem
» Spenótos fitt nokedli » Intelligens krémes * » Kávékrémes szelet » Túrókrémes pite
» Krémes krémtorta » Egyszerű sajtkrémes tészta » Epres-krémes palacsinta » Spenót franciásan


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.