Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémes sült spenót recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 kg friss spenót,
1,5 dl tejszín,
1,5 dl húslé,
15 dkg trappista reszelve,
2 evőkanál vaj,
2 evőkanál liszt,
só,
bors,
szerecsendió.

Elkészítés:
Szárazd le és mosd meg a spenótot.
Nedvesen tedd fazékba, párold meg kicsit fedő alatt, épp hogy megfonnyadjon.
Ha kihűlt, nyomkodd ki belőle a felesleges vizet.
Egy serpenyőben forrósítsd fel a vajat, keverd hozzá a lisztet, és főzd kislángon 3-4 percig. Add hozzá a húslevet, forrald fel.
Fűszerezd meg, főzd még 5 percig.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojáskrémes melegszendvics » Csokikrémes kakaórolád » Kekszen krémes » Az én francia krémesem
» Almás krémes 2. » Meggyeskrémes » Krémes gyümölcsleves » Spenótos-sonkás nokedli
» Mennyei mézes krémes » Hideg krémesem » Vaníliakrémes almatorta » Almás, vaníliakrémes süti
» Spenótos spagetti tészta » Kókuszkrémes ostya » Spenótos tészta Anditól » Kakaós-körtekrémes süti


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.