Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krumplifánk recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
3 db burgonya,
12 dkg liszt,
2 db tojás,
20 dkg reszelt parmezán,
2 szál újhagyma ,
5 dkg vaj,
só,
szerecsendió,
bő olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, összetörjük.
2 dl vizet felforralunk, beletesszük a vajat, a lisztet és kis lángon simára keverjük.
Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojásokat.
Hozzáadjuk a burgonyát, belekeverjük a sajtot, az apróra vágott zöldhagymát és megfűszerezzük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat és evőkanállal beleszaggatjuk a burgonyás masszát. Pirosra sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött krumplifánk » Párolt karalábé » Zöldséges gombapástétom » Burgonyaforgács
» Gombás knédli » Ecetes torma » Alufóliás krumpli » Cigánynokedli
» Krumplisaláta másképpen » Krumplipüréből másnapra » Rozmaringos rósejbni » Sárgarépa angolosan
» Sütőtök érmék » Sajtos, baconos virsli » Kapros párolt zöldborsó » Zöld nokedli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.