Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kurucpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet sertéstarja, só, 1 evőkanál mustár, 1 késhegynyi törött bors, 6 szelet füstölt tarja, 1 kávéskanál fűszerpaprika, 3 evőkanál liszt, 3 evőkanál olaj

Elkészítés:
-A tarját kicsontozom,kissé kiverem, megsózom, megkenem mustárral, meghintem borssal.
-A hús egyik felére teszem a tarjaszeletet, a másik felét ráhajtom, és hústűvel vagy fogvájóval összetűzöm.
-Paprikás lisztbe forgatom, olajjal kikent tepsibe rakom, és forró sütőben pirosra sütöm.
-Tört burgonyával körítem. Jól illik hozzá bármilyen savanyúság vagy friss saláta is.

Tanácsok:
Lehet még sonka+sajt töltelékkel is,így is nagyon finom.Esetleg nyakon önteni főzőtejszínnel,hihetetlenül omlós,puha lesz!


A receptet beküldte: aniani63

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sziciliai rakott pacal » Tejfeles csirkemáj » Mustáros sertés szelet » Tejfölös toros hús
» Tejben-vajban főtt csirkemell » Cigánypecsenye másképp » Párolt zöldség csirkemellel » Esterházy-Rostélyos utánzat
» Bácskai fokhagymás csirkecomb » Tárkonyos, sörös bárányragu » Zöldcitromban pácolt lazac » Sajtos csirkemell falatok
» Boros pipi » Gombás tokány » Különleges finomság » Csirkemell rétegesen


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.