Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lecsós pulykamell tarhonyával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg (kicsontozott) pulykamell
50 dkg tarhonya
1,2 kg zöldpaprika
1 csipős paprika
70 dkg paradicsom
2 fej vöröshagyma
2 tyúkhúsleveskocka
1-1 evőkanál ketchup és csípős gulyáskrém
1 kávéskanál ételízesítő
1 dl víz
2-3 dl olaj

Elkészítés:
A húst kisebb darabokra vágva 1,5 dl olajban átforgatjuk, hogy minden oldalán fehér színt kapjon, majd egy tálba szedjük. Az apróra vágott hagymát kevés olajban megpároljuk, majd beletesszük a parapdicsomot, aztán a paprikát, végül az elősütött húst. 1 dl vízben összekeverjük a leveskockákat, a gulyáskrémet, a ketchupot meg az ételízesítőt, és ráöntjük. Fedő nélkül felforraljuk, majd takaréklángon kb. 1 órát főzzük. A tarhonyát 1 dl olajban zsemleszínűre pirítjuk, majd felöntjük hideg vízzel, hogy két-három ujjnyira ellepje. Ételízesítővel megszórjuk, és lassú tűzön, néha megkeverve, puhára pároljuk.

Elkészítési idő: 70 perc
Kalóriatartalom: 869 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt pulykamell » Padlizsán-cukkíni lecsósan » Sajtos pulykamell » Sajtos-bundás pulykamell
» Furfangos pulykamell » Csőbensült pulykamell » Tojásos-lecsós gomba » Csirkemáj lecsósan
» Lecsós tarja szelet » Bolgár lecsós csirkemell » Citromos pulykamell sült » Rakott zöldbab tarhonyával
» Pulykamell magos bundában » Pulykamell paraj paplanban » Pulykamell Kormi módra » Göngyölt pulykamell 2.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.