Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tojásos-lecsós gomba recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
25 dkg gomba,
25 dkg zöldpaprika,
10 dkg füstölt szalonna,
2 db paradicsom,
2 közepes nagyságú vöröshagyma,
4 db tojás,
só,
bors,
pirospaprika .

Elkészítés:
A szalonnát kockákra vágjuk és kiolvasztjuk, majd a pörcöt kiszedjük és félretesszük. A zsírban a vékonyra szeletelt hagymát megfonnyasztjuk, a megtisztított, felszeletelt gombát rászórjuk, és kb. 5 percig pároljuk. Beletesszük a karikára vágott paprikát és paradicsomot. Megsózzuk, megszórjuk pirospaprikával meg borssal, majd zsírjára sütjük. Végül a felvert tojásokat ráöntjük, és addig sütjük, míg rántotta keménységű nem lesz.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes gombás teszta » Gombás csirketekercs » Gombás nyárs » Shiitake gombás spagetti
» Sonkás-gombás omlett » Csirkés -Gombás batyu » Gombás rakott tészta » Gombás pogácsa
» Sózott gombák télire » Rizses-gombás sült csirke » Gomba bomba » Apró olajos gombafejek
» Gombás marhahús finoman » Gombás juhtúrós krumpli » Töltött, rántott gomba » Gombás savanyu tokány


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.