Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tojásos-lecsós gomba recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
25 dkg gomba,
25 dkg zöldpaprika,
10 dkg füstölt szalonna,
2 db paradicsom,
2 közepes nagyságú vöröshagyma,
4 db tojás,
só,
bors,
pirospaprika .

Elkészítés:
A szalonnát kockákra vágjuk és kiolvasztjuk, majd a pörcöt kiszedjük és félretesszük. A zsírban a vékonyra szeletelt hagymát megfonnyasztjuk, a megtisztított, felszeletelt gombát rászórjuk, és kb. 5 percig pároljuk. Beletesszük a karikára vágott paprikát és paradicsomot. Megsózzuk, megszórjuk pirospaprikával meg borssal, majd zsírjára sütjük. Végül a felvert tojásokat ráöntjük, és addig sütjük, míg rántotta keménységű nem lesz.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott gombás saláta » Őszi gombás szendvics. » Sonkás vagy gombás batyu » Gombavagdalt
» Gombás vagdalt » Gombás hal palacsintaágyon » Spagetti gombás hússal » Gombaragu
» Pulykamell+gombás mártás » Májas gombás pite » Gombával töltött burgonya » Gombás csirketekercs
» Gombás tofu rizzsel » Rakott gomba kiflivel » Gombaleves Laci kedvére » Gombás kölesrizottó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.