Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Levesben egyben kifőtt töltelék recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 db száraz zsemle,6 egész tojás, 2 nagyobb fej vöröshagyma, disznózsír vagy olaj,1 csokor petrezselyemzöld (vagy lestyánlevél), só, bors ételízesítő.

Elkészítés:
A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. Ehhez a vöröshagymákat apróra vágjuk és a zsiradékon megdinszteljük. A tűzről levéve belekeverjük az apróra vágott petrezselyemzöldet és langyosra hűtjük az egészet. Most a felvert egész tojások következnek sóval, borssal, és ételízesítővel, majd a zsemléhez adva Összekeverjük és pihentetjük. Főzőzacskóba (follpak ) tesszük a masszát és húslevesbe a főzési idő felénél. Néha fordítunk rajta, hogy teljesen átfőljön. Van aki csirkemájat is tesz bele. Mások nem főzik, hanem csirkemájas változatát sütik.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltelékes lucskos.. » Egyben sült mustáros karaj » Húslevesben főtt töltelék » Tofutöltelék
» Szardíniás pizzatöltelék » Kávés palacsintatöltelék » Töltelék, hús mellé » Vagdalt -hal- hús egyben
» Kifőtthús karfiollal » Egyben sült fasírozott » Egybensült gombás fasírt » Diós palacsintatöltelék
» Egyben sült karaj » Szűzpecsenye egyben sütve » Pupusas házi töltelékkel » Töltelékes hus


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.