Tutireceptek.hu fejléc

Libamájjal töltött gomba recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
25 dkg gomba
10 dkg libamáj
8 dkg vaj
2 dkg hagyma
1 dl tejszínhab
bors

majoránna
konyak
pástétom fűszer
zöldpetrezselyem

Elkészítés:
Gombát gyengén sózott, citromos vízben megfőzzük, szárakat apróra vágjuk, puhára pároljuk. Sóval, majoránnával fűszerezzük, lehűtjük. Libamájat egyforma darabokra vágjuk, vajon a hagymával lepirítjuk. Só, bor, majoránna. Melegen szitán áttörjük, majd lehűtjük. Ezt vajjal habosra keverjük, fűszer, hozzáadjuk a gombát, ekkor jön a tejszínhab, és a gombafejeket ezzel töltjük. Zöldpetrezselyemmel díszítjük.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött dagadó » Juhtúrós töltött gomba » Gomba mediterrán módra » Sonkával töltött burgonya.
» Gombapüré leves » Tejfölös-kapros gombaleves » Fehérboros gombamártás » Gombás sonkás tésztasaláta
» Töltött pizza. » Gombás tojásfasírt » Zöldséges-gombás töltelék » Sajtos töltött cukkini
» Apró olajos gombafejek » Sonkával töltött batyu » Sonkás-gombás Tortilla » Andi töltött kenyere


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.