Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libamájjal töltött gomba recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
25 dkg gomba
10 dkg libamáj
8 dkg vaj
2 dkg hagyma
1 dl tejszínhab
bors

majoránna
konyak
pástétom fűszer
zöldpetrezselyem

Elkészítés:
Gombát gyengén sózott, citromos vízben megfőzzük, szárakat apróra vágjuk, puhára pároljuk. Sóval, majoránnával fűszerezzük, lehűtjük. Libamájat egyforma darabokra vágjuk, vajon a hagymával lepirítjuk. Só, bor, majoránna. Melegen szitán áttörjük, majd lehűtjük. Ezt vajjal habosra keverjük, fűszer, hozzáadjuk a gombát, ekkor jön a tejszínhab, és a gombafejeket ezzel töltjük. Zöldpetrezselyemmel díszítjük.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás párizsi » Csirkével töltött gomba » Gombás, tükörtojásos tarja » Rókagombás omlett
» Fokhagymás-gombás karfiol » Gombás-paprikás rizstorta » Gombás csirketekercs » Borsós-gombás rizottó
» Sokadik töltött csirkecomb » Rácsos gomba » Halkrémmel töltött alma » Gombás - sajtos pulykamell
» Gombás csülök » Töltött vagdalt » Töltött tekercs » Gombás töltött cukkini


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.