| Libamájjal töltött gomba receptHúsételek Hozzávalók: 25 dkg gomba 10 dkg libamáj 8 dkg vaj 2 dkg hagyma 1 dl tejszínhab bors só majoránna konyak pástétom fűszer zöldpetrezselyem Elkészítés: Gombát gyengén sózott, citromos vízben megfőzzük, szárakat apróra vágjuk, puhára pároljuk. Sóval, majoránnával fűszerezzük, lehűtjük. Libamájat egyforma darabokra vágjuk, vajon a hagymával lepirítjuk. Só, bor, majoránna. Melegen szitán áttörjük, majd lehűtjük. Ezt vajjal habosra keverjük, fűszer, hozzáadjuk a gombát, ekkor jön a tejszínhab, és a gombafejeket ezzel töltjük. Zöldpetrezselyemmel díszítjük. A receptet beküldte: MRG Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |