Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Majorannás marhatokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg marhalapocka
10 dkg kolozsvári szalonna
1 nagyobb vöröshagyma
1 csokor petrezselyemzöld
2 dl tejföl
2 ek. liszt
majoránna
őrölt fekete bors


Elkészítés:
A csíkokra vágott szalonnát jól kisütjük.Rátesszük a vékony csíkokra vágott húst, sóval, borssal, majorannával ízesítjük és készre pároljuk.Amikor a marhahús megpuhult, a tokányt tejfölből és lisztből készült habarással sűrítjük.Tálaláskor a majorannás, tejfölös marhatokányt kockatésztával körítjük és finomra vágott petrezselyemzölddel hintjük meg.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majorannás burgonya » Majoránnás sertéskaraj » Majorannás aprópecsenye » Majorannás krumplileves
» Majorannás burgonyfőzelék » Majoránnás ragu » Vadas marhatokány » Zöldcitromos marhatokány
» Majorannás sárgarépaleves » Majorannás metélt » Majoránnás csirkemellfilé » Majorannás sárgarépafánk
» Majoránnás sertéstokány » Majoránnás csirkecombok » Majorannás hús2 » Majoránnás fasírozott


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.