Tutireceptek.hu fejléc

Majorannás marhatokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg marhalapocka
10 dkg kolozsvári szalonna
1 nagyobb vöröshagyma
1 csokor petrezselyemzöld
2 dl tejföl
2 ek. liszt
majoránna
őrölt fekete bors


Elkészítés:
A csíkokra vágott szalonnát jól kisütjük.Rátesszük a vékony csíkokra vágott húst, sóval, borssal, majorannával ízesítjük és készre pároljuk.Amikor a marhahús megpuhult, a tokányt tejfölből és lisztből készült habarással sűrítjük.Tálaláskor a majorannás, tejfölös marhatokányt kockatésztával körítjük és finomra vágott petrezselyemzölddel hintjük meg.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majorannás hús2 » Majorannás csirke » Majoránnás fasírozott » Majorannás sárgarépaleves
» Majorannás aprópecsenye » Zöldcitromos marhatokány » Majorannás krumplileves » Majoránnás sertéskaraj
» Vadas marhatokány » Majoránnás ragu » Majoránnás csirkecombok » Boros marhatokány
» Majoránnás szelet » Majorannás burgonyfőzelék » Marhatokány burgundi módra » Majoránnás csirkemellfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.