Tutireceptek.hu fejléc

Majorannás aprópecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg marhahús
1 fej vöröshagyma
1 dl tejföl
1 kávéskanál liszt
olaj
majoránna


Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát kevés olajban üvegesre pároljuk. Beletesszük a vékony csíkokra szelt húst, megsózzuk, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Amikor a hús már félig megpuhult, alaposan meghintjük majoránnával, és lassú tűzön tovább pároljuk. Amikor kész, a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük, és főtt tésztával tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göcsei aprópecsenye » Gyors aprópecsenye » Majorannás sárgarépaleves » Majorannás csirke
» Hortobágyi aprópecsenye » Majoránnás sertéskaraj » Tejfölös aprópecsenye » Csopaki aprópecsenye
» Hagymás aprópecsenye » Galyasági aprópecsenye » Fűszeres aprópecsenye » Majorannás hús2
» Majorannás metélt » Majoránnás csirkemellfilé » Majorannás krumplileves » Görög aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.