Tutireceptek.hu fejléc

Majorannás hús2 recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
apróra vágott hús,
majoranna,
tejföl,
liszt,
olaj

Elkészítés:
A húst olajon megpirítjuk, utána pároljuk, vörös húsoknál szoktam vizet tenni alá, hogy puhább legyen. Amikor már majdnem kész, ráöntöm a majorannát. Előbb nem szabad, mert elveszti az ízét. A végén tejfölös habarást teszek rá. Sült krumplival nagyon finom.


A receptet beküldte: Mókica

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majoránnás csirkemellfilé » Majorannás sárgarépafánk » Majorannás marhatokány » Majoránnás sertéskaraj
» Majorannás hús » Majoránnás szelet » Majoránnás ragu » Majoránnás fasírozott
» Majorannás metélt » Majorannás aprópecsenye » Majorannás csirke » Majorannás burgonya
» Majoránnás sertéstokány » Majorannás rakott zöldbab » Majorannás sárgarépaleves » Majorannás burgonyfőzelék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.