Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Majorannás hús2 recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
apróra vágott hús,
majoranna,
tejföl,
liszt,
olaj

Elkészítés:
A húst olajon megpirítjuk, utána pároljuk, vörös húsoknál szoktam vizet tenni alá, hogy puhább legyen. Amikor már majdnem kész, ráöntöm a majorannát. Előbb nem szabad, mert elveszti az ízét. A végén tejfölös habarást teszek rá. Sült krumplival nagyon finom.


A receptet beküldte: Mókica

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majorannás sárgarépafánk » Majorannás burgonyfőzelék » Majoránnás fasírozott » Majoránnás szelet
» Majorannás marhatokány » Majoránnás sertéskaraj » Majorannás burgonya » Majorannás hús
» Majorannás metélt » Majorannás csirke » Majoránnás ragu » Majoránnás csirkecombok
» Majoránnás csirkemellfilé » Majorannás rakott zöldbab » Majorannás aprópecsenye » Majorannás sárgarépaleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.