Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Majorannás hús2 recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
apróra vágott hús,
majoranna,
tejföl,
liszt,
olaj

Elkészítés:
A húst olajon megpirítjuk, utána pároljuk, vörös húsoknál szoktam vizet tenni alá, hogy puhább legyen. Amikor már majdnem kész, ráöntöm a majorannát. Előbb nem szabad, mert elveszti az ízét. A végén tejfölös habarást teszek rá. Sült krumplival nagyon finom.


A receptet beküldte: Mókica

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majoránnás szelet » Majoránnás nyúlcomb » Majorannás aprópecsenye » Majorannás metélt
» Majorannás burgonyfőzelék » Majorannás hús » Majorannás burgonya » Majoránnás sertéskaraj
» Majoránnás ragu » Majorannás sárgarépaleves » Majoránnás csirkemellfilé » Majoránnás fasírozott
» Majorannás sárgarépafánk » Majorannás rakott zöldbab » Majoránnás sertéstokány » Majorannás marhatokány


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.