Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Majoránnás sertéstokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- 60 deka hús,
- 3 fej vöröshagyma,
- 3 dl víz,
- 2 dl tejföl,
- törött bors, só,
- 1 kávéskanálnyi majoránna
- étolaj

Elkészítés:
A húst vékony, kis ujjnyi hosszúságú, késhát vastagságú darabokra vágjuk. A 3 fej vöröshagymát finomra vágjuk és olajon megpirítjuk. Amint a hagyma fonnyadni kezd, belétesszük a húst, megpirítjuk, megsózzuk. Aztán meghintjük egy kis törött borssal és egy kávéskanálnyi majorannával s 3 dl vízzel feleresztjük. Fedõ alatt pároljuk. Ha már puhul, 2 dl tejföllel elkeverjük s addig pároljuk, míg egészen megpuhul.
Tarhonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majorannás burgonyfőzelék » Majoránnás ragu » Majorannás rakott zöldbab » Majorannás sárgarépaleves
» Majorannás hús » Majoránnás sertéskaraj » Majoránnás csirkecombok » Majorannás metélt
» Majorannás csirke » Erdélyi sertéstokány » Majorannás krumplileves » Majoránnás fasírozott
» Majoránnás szelet » Majorannás sárgarépafánk » Majorannás hús2 » Majorannás burgonya


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.