Tutireceptek.hu fejléc

Majoránnás sertéstokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- 60 deka hús,
- 3 fej vöröshagyma,
- 3 dl víz,
- 2 dl tejföl,
- törött bors, só,
- 1 kávéskanálnyi majoránna
- étolaj

Elkészítés:
A húst vékony, kis ujjnyi hosszúságú, késhát vastagságú darabokra vágjuk. A 3 fej vöröshagymát finomra vágjuk és olajon megpirítjuk. Amint a hagyma fonnyadni kezd, belétesszük a húst, megpirítjuk, megsózzuk. Aztán meghintjük egy kis törött borssal és egy kávéskanálnyi majorannával s 3 dl vízzel feleresztjük. Fedõ alatt pároljuk. Ha már puhul, 2 dl tejföllel elkeverjük s addig pároljuk, míg egészen megpuhul.
Tarhonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majorannás hús2 » Majorannás csirke » Majorannás aprópecsenye » Majorannás rakott zöldbab
» Majorannás marhatokány » Majoránnás csirkecombok » Majoránnás szelet » Majorannás krumplileves
» Majoránnás csirkemellfilé » Zöldborsós sertéstokány » Majoránnás ragu » Majorannás sárgarépaleves
» Majorannás sárgarépafánk » Majorannás metélt » Majorannás burgonya » Kakukkfüves sertéstokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.