Tutireceptek.hu fejléc

Majoránnás sertéstokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- 60 deka hús,
- 3 fej vöröshagyma,
- 3 dl víz,
- 2 dl tejföl,
- törött bors, só,
- 1 kávéskanálnyi majoránna
- étolaj

Elkészítés:
A húst vékony, kis ujjnyi hosszúságú, késhát vastagságú darabokra vágjuk. A 3 fej vöröshagymát finomra vágjuk és olajon megpirítjuk. Amint a hagyma fonnyadni kezd, belétesszük a húst, megpirítjuk, megsózzuk. Aztán meghintjük egy kis törött borssal és egy kávéskanálnyi majorannával s 3 dl vízzel feleresztjük. Fedõ alatt pároljuk. Ha már puhul, 2 dl tejföllel elkeverjük s addig pároljuk, míg egészen megpuhul.
Tarhonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertéstokány » Majorannás burgonyfőzelék » Majorannás hús2 » Majoránnás csirkecombok
» Majoránnás fasírozott » Kakukkfüves sertéstokány » Majorannás sárgarépafánk » Majorannás rakott zöldbab
» Majoránnás sertéskaraj » Majorannás burgonya » Majoránnás csirkemellfilé » Erdélyi sertéstokány
» Majorannás sárgarépaleves » Majorannás hús » Majoránnás szelet » Majorannás krumplileves


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.