Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Malacpaprikás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,8 kg csontos malachús
15 dkg vöröshagyma
1,2 dkg fűszerpaprika
6 dl olaj
1 dkg só
8 dkg zöldpaprika
6 dkg paradicsom
2 dkg hegyes zöldpaprika

Elkészítés:
A húst felkockázzuk, a zöldségeket felaprítjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a húst a csonttal együtt, megsózzuk, és megpároljuk. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot, majd zsírjára pirítjuk. Ekkor rászórjuk a fűszerpaprikát, és kevés vizet öntünk alá. Fedő alatt, nagyon lassan készre pároljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott húsos rizs » Babos káposzta csülökkel... » Ananászos csirkeegytál » Doveri parajos spagetti
» Sonkás karfiol csőben sütve » Hús kapros-joghurtos öntettel » Húsos krumplis tepsis » Sütőtökös gesztenye
» Gombás, tükörtojásos tarja » Zöldséges, tormás hús » Rakott csirke gombával » Lencsefazék
» Rakott gomba, krumplipürével » .Borókabogyós penne ginnel » Rakott karalábé karajjal » Tojásos nokedli


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.