Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Malacpaprikás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,8 kg csontos malachús
15 dkg vöröshagyma
1,2 dkg fűszerpaprika
6 dl olaj
1 dkg só
8 dkg zöldpaprika
6 dkg paradicsom
2 dkg hegyes zöldpaprika

Elkészítés:
A húst felkockázzuk, a zöldségeket felaprítjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a húst a csonttal együtt, megsózzuk, és megpároljuk. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot, majd zsírjára pirítjuk. Ekkor rászórjuk a fűszerpaprikát, és kevés vizet öntünk alá. Fedő alatt, nagyon lassan készre pároljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági káposztás hús » Rókagombás csirkemell » Színes lecsó » Burgonyás gombóc lekvárral
» Francia tepsis krumpli » Sonkás-turó felfujt » Spaghetti bagna cauda » Sonkás tepsis karfiol
» Rakott karfiol másképp » Tojásos, sajtos egytál » Töltött mángold levél » Grillezett csirkemáj lecsóval
» Rakott cukkini olaszosan... » Egybensült karaj újkrumplival » Töki Pompos » Krupapeto


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.