Tutireceptek.hu fejléc

Malacpaprikás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,8 kg csontos malachús
15 dkg vöröshagyma
1,2 dkg fűszerpaprika
6 dl olaj
1 dkg só
8 dkg zöldpaprika
6 dkg paradicsom
2 dkg hegyes zöldpaprika

Elkészítés:
A húst felkockázzuk, a zöldségeket felaprítjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a húst a csonttal együtt, megsózzuk, és megpároljuk. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot, majd zsírjára pirítjuk. Ekkor rászórjuk a fűszerpaprikát, és kevés vizet öntünk alá. Fedő alatt, nagyon lassan készre pároljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Székelykáposzta mifelénk » Lecsós-vörösbabos pikáns ragu » Chilis Imrebab » Hot-pot
» Gombás karfiol-tál » Rakott egyveleg » Csirkemelles tészta » Paprikás - cukkinis penne
» Rakott kelkáposzta egyszerűen » Olasz egytálétel » Serpenyős rizses kolbász » Rakott bab
» Sonkával töltött csirke » Csirkés tálka » Húsos-rizses rakott kelbimbó » Töltött mángold levél


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.