Tutireceptek.hu fejléc

Marhafelsál töltve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db felsálszelet
2 db kisebb savanyú uborka
mustár
hagyma

bors
babérlevél
3 evőkanál olaj

Elkészítés:
A hússzeleteket kissé kiverjük mustárral megkenjük sóval borssal ízesítjük rárakjuk a csíkokra vágott uborkát és a karikára vágott hagymát.Összetekerjük, fogpiszkálóval átszúrjuk és forró olajon hirtelen átsütjük.Felengedjük vízzel, sózzuk teszünk bele néhány szem borsot,1-2 babérlevelet,és fedő alatt puhára pároljuk.Kb 60-80 perc alatt puhul meg.Ha kész rövid lére hagyjuk.
Körete párolt rizs.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelkáposzta töltve » Csirkecomb gazdagon töltve » Pulykacomb-töltve » Narancsos marhafelsál
» Néró csokival töltve » Sült alma túróval töltve » Cukkini tök töltve » Sajttekercs túróval töltve
» Karalábé töltve » Barátfüle gombával töltve » Cukkinitocsni-töltve » Vöröshagyma töltve
» Szűzpecsenye töltve » Csirkemell banánnal töltve » Csillagtök töltve » Körte rokforttal töltve


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.