Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Marhafelsál töltve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db felsálszelet
2 db kisebb savanyú uborka
mustár
hagyma

bors
babérlevél
3 evőkanál olaj

Elkészítés:
A hússzeleteket kissé kiverjük mustárral megkenjük sóval borssal ízesítjük rárakjuk a csíkokra vágott uborkát és a karikára vágott hagymát.Összetekerjük, fogpiszkálóval átszúrjuk és forró olajon hirtelen átsütjük.Felengedjük vízzel, sózzuk teszünk bele néhány szem borsot,1-2 babérlevelet,és fedő alatt puhára pároljuk.Kb 60-80 perc alatt puhul meg.Ha kész rövid lére hagyjuk.
Körete párolt rizs.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fasírt sajttal töltve » Narancsos marhafelsál » Krumpli - töltve » Karalábé töltve
» Sörkifli lekvárral töltve » Sült krumpli töltve » Pulykacomb-töltve » Kelkáposzta töltve
» Körte rokforttal töltve » Vöröshagyma töltve » Füge töltve » Rántott gomba töltve
» Csirkemell banánnal töltve » Kovászos uborka töltve » Barátfüle gombával töltve » Cukkinitocsni-töltve


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.