Tutireceptek.hu fejléc

Kovászos uborka töltve recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
- 2 nagyobb kemény kovászos uborka
- 10 dkg krémsajt
- 2 főtt tojás
- friss kapor
- 1 csomó újhagyma

Elkészítés:
A krémsajtott a megtisztított, apró kockára vágott tojással és a felaprított kaporral összekverjük. A kovászos uborkát hosszába kettévágjuk, a belsejét kivájjuk. Az így keletkezett mélyedésbe halmozzuk a krémet, és a tetejét megszórjuk a vékony karikára szeletelt újhagymával.

Tanácsok:
90 napos diéta protein napjára kiváló!


A receptet beküldte: Mocori


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kovászos savanyú káposzta » Fokhagymás, kapros uborka » Krémsajtos uborkasaláta » Kenyér - nem kovászos
» Cukkini tök töltve » Ecetes-tárkonyos uborka » Uborka másképp » Karalábé töltve
» Barátfüle gombával töltve » Uborka leves kaprosan » Uborkás marhahús tásztával » Sváb kovászos uborka.
» Saláta uborka télire » Sült krumpli töltve » Uborka ital » Uborka saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.