Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecomb gazdagon töltve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Hozzávalók:
4 db csirkecomb egész
10 dkg vaj
1 db vöröshagyma apróra vágva
20 dkg gomba kis kockákra vágva
20 dkg csirkemáj kockázva
4 db zsömle 4dl tejbe, vagy vízbe áztatva
2 db tojás
1 cs. petrezselyemzöld apróra vágva
só, őrölt fekete bors, ízlés szerint

Elkészítés:
A beáztatott zsemléket kinyomkodjuk, apróra daraboljuk, vagy szitán áttörjük.
A vaj felét megolvasztjuk, és megpirítjuk a májat, a gombát.
Megszórjuk sóval, borssal, petrezselyemmel, kihűtjük.
Összekeverjük a maradék vajat a tojások sárgájával,
majd a tojások fehérjét habbá verjük, és az összes hozzávalót összedolgozzuk.
A csirkecombot megtisztítjuk, megmossuk, letöröljük, a bőrt fellazítjuk,
és a húst megsózzuk.
Megtöltjük a töltelékkel !Piros ropogósra sütjük.

Tanácsok:
Rizibizi illik hozzá :) Jó étvágyat !


A receptet beküldte: utaimese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gorgonzolás csirkecomb » Mézes-narancsos csirkecomb » Tejfölös pikáns csirkecomb » Csabai csirkecomb
» Sült tészta gazdagon » Tojáskrém gazdagon » Duplahagymás csirkecomb » Narancsos csirkecombok
» Tepsiben sütött csirkecomb » Mézes zserbó gazdagon » Rácos csirkecomb » Vegyes püré leves gazdagon
» Kuglóf gazdagon » Csirkemell banánnal töltve » Csirkecomb pékné módra » Csirkecomb almaszósszal


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.