Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Naranccsal sült csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
1 dl édes fehérbor
2 db narancs
vaj

bors

Elkészítés:
A combokat sózzuk borsozzuk,bekenjük alaposan vajjal,a bőre alá bedugunk 2-3 gerezd narancsot.
A fehérbort és a másik narancs kjfacsart levét összekeverjük és meglocsoljuk a combokat,kb 1 órára hűtőbe tesszük.A pácolt húsokat kivajazott jénai tálba tesszük,ráöntjük a páclevet és lefedjük alufóliával.
Előmelegített sütőben készre sütjük.A sütés bejezése előtt vegyük le a fóliát és pirítsuk meg a csirkét.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Boros csirkecombok » Mustáros, mézes csirkecomb » Rozmaringos csirkecomb » Rántott csirkecombfilé
» Hagymás rántott csirkecomb » Sokadik töltött csirkecomb » Csirkecomb görögösen » Marengói csirkecomb
» Gombás csirkecomb » Pikánsan pácolt csirkecomb » Vodka naranccsal » Répás, töltött csirkecomb
» Inyenc csirkecomb » Csirkecomb ananászraguval » Csirkecombok "Toros"-módra » Csirkecomb kertészné módra


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.