Tutireceptek.hu fejléc

Naranccsal sült csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
1 dl édes fehérbor
2 db narancs
vaj

bors

Elkészítés:
A combokat sózzuk borsozzuk,bekenjük alaposan vajjal,a bőre alá bedugunk 2-3 gerezd narancsot.
A fehérbort és a másik narancs kjfacsart levét összekeverjük és meglocsoljuk a combokat,kb 1 órára hűtőbe tesszük.A pácolt húsokat kivajazott jénai tálba tesszük,ráöntjük a páclevet és lefedjük alufóliával.
Előmelegített sütőben készre sütjük.A sütés bejezése előtt vegyük le a fóliát és pirítsuk meg a csirkét.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majoránnás csirkecombok » Tejfölös csirkecomb » Csabai csirkecomb » Borsos csirkecomb
» Csirkecombok "Toros"-módra » Vodka naranccsal » Banános csirkecombok » Zöldséges csirkecomb
» Töltött csirkecomb sajtal » Sörös csirkecomb » Csirkecomb kertészné módra » Göngyölt csirkecombok
» Csirkecomb római tálban » Kedvenc csirkecombom » Duplahagymás csirkecomb » Fokhagymás csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.