Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Naranccsal sült csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
1 dl édes fehérbor
2 db narancs
vaj

bors

Elkészítés:
A combokat sózzuk borsozzuk,bekenjük alaposan vajjal,a bőre alá bedugunk 2-3 gerezd narancsot.
A fehérbort és a másik narancs kjfacsart levét összekeverjük és meglocsoljuk a combokat,kb 1 órára hűtőbe tesszük.A pácolt húsokat kivajazott jénai tálba tesszük,ráöntjük a páclevet és lefedjük alufóliával.
Előmelegített sütőben készre sütjük.A sütés bejezése előtt vegyük le a fóliát és pirítsuk meg a csirkét.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös csirkecomb » Csirkecomb kókuszbundában » Mustáros csirkecomb » Sült csirkecomb
» Sörben sült csirkecomb 2 » Nyakkendős csirkecomb » Rác csirkecomb » Gorgonzolás csirkecomb
» Mustáros, mézes csirkecomb » Borsos csirkecomb » Hagymás csirkecomb » Indiai csirkecombok
» Tejfölös gombás csirkecomb » Csirkecombok "Toros"-módra » Gombás csirkecomb » Fokhagymás csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.