Tutireceptek.hu fejléc

Naranccsal sült csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
1 dl édes fehérbor
2 db narancs
vaj

bors

Elkészítés:
A combokat sózzuk borsozzuk,bekenjük alaposan vajjal,a bőre alá bedugunk 2-3 gerezd narancsot.
A fehérbort és a másik narancs kjfacsart levét összekeverjük és meglocsoljuk a combokat,kb 1 órára hűtőbe tesszük.A pácolt húsokat kivajazott jénai tálba tesszük,ráöntjük a páclevet és lefedjük alufóliával.
Előmelegített sütőben készre sütjük.A sütés bejezése előtt vegyük le a fóliát és pirítsuk meg a csirkét.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült csirkecomb » Tejfölös csirkecomb » Tejben sült csirkecomb » Görög csirkecombok
» Kaukázusi csirkecombok » Csirkecomb borban sütve » Almás csirkecombok » Zöldséges csirkecomb
» Ananászos csirkecomb » Dióban sült csirkecomb » Vodka naranccsal » Mustáros csirkecomb
» Hagymás rántott csirkecomb » Gorgonzolás csirkecomb » Duplahagymás csirkecomb » Sajtos csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.