Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dióban sült csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre
4 szép csirkecomb
bundázáshoz:10 dkg darált dióbél 5 dkg zsemlemorzsa, 3 ek.liszt 2 tojás
2 gerezd fokhagyma,só,törött fehér bors
olaj a sütéshez
A tálaláshoz 4 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:
A combokat megmosom,kettévágom,mindkét oldalán megsózom.A tojásokat habosra felkeverem,és kevés sóval meg zúzott fokhagymával ízesítem.A petrezselymet megmosom,és papirtörlőn leszárítom.
A diót és a morzsát összekeverem.
A combokat először lisztbe mártom,majd a fűszeres tojásban megmártom ezután rögtön belemártom a morzsás dióba.
Megsütöm a húst és melegen tartom.
A petrezselyem csokrokat lisztbe mártom majd az olajban ropogósra sütöm.
Köret:szalmakrumpli,vagy krumplipüré.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rozmaringos csirkecomb » Gyömbéres csirkecomb » Töltött csirkecomb sajtal » Sült csirkecomb
» Csirkecomb mustármártásban » Nyakkendős csirkecomb » Rakott, bundás csirkecomb » Sokadik töltött csirkecomb
» Boros csirkecombok » Rokfortos csirkecomb » Csirkecombok "Toros"-módra » Csíkos csokis süti dióban
» Tejfölös pikáns csirkecomb » Töltött csirkecomb » Duplahagymás csirkecomb » Gorgonzolás csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.