Tutireceptek.hu fejléc

Dióban sült csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre
4 szép csirkecomb
bundázáshoz:10 dkg darált dióbél 5 dkg zsemlemorzsa, 3 ek.liszt 2 tojás
2 gerezd fokhagyma,só,törött fehér bors
olaj a sütéshez
A tálaláshoz 4 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:
A combokat megmosom,kettévágom,mindkét oldalán megsózom.A tojásokat habosra felkeverem,és kevés sóval meg zúzott fokhagymával ízesítem.A petrezselymet megmosom,és papirtörlőn leszárítom.
A diót és a morzsát összekeverem.
A combokat először lisztbe mártom,majd a fűszeres tojásban megmártom ezután rögtön belemártom a morzsás dióba.
Megsütöm a húst és melegen tartom.
A petrezselyem csokrokat lisztbe mártom majd az olajban ropogósra sütöm.
Köret:szalmakrumpli,vagy krumplipüré.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sóágyon sült csirkecomb » Gyömbéres csirkecomb » Pikáns csirkecombok » Nyakkendős csirkecomb
» Csirkecomb almaszósszal » Sörben sült csirkecombok » Mustáros, mézes csirkecomb » Sokadik töltött csirkecomb
» Finom csirkecomb » Mustáros csirkecomb » Csirkecomb római tálban » Göngyölt csirkecombok
» Narancsos csirkecombok » Görög csirkecombok » Rokfortos csirkecomb » Csibecomb dióban


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.