Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 csirkecomb vagy mell
1 ek. mustár
2 ek. reszelt vöröshagyma
3 ek. olaj
1 dl. fehérbor


Elkészítés:
A csirkedarabok bőrét lehúzzuk és a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk. Az alufóliát 1 kanál olajjal megkenjük, szorosan egymás mellé fektetjük a húsokat és megkenjük őket a következő mártással: A mustárt összekeverjük a hagymával, 2 kanál olajjal, a borral és a sóval. A megkent csirkét a fóliába csomagoljuk és a sütőben sütőlemezre fektetve a hús nagyságától függően 30-40 percig sütjük. Mire a csirke megsül a hús már teljesen magába szívja a mártást és semmi nyoma nem marad, hogy mitől ilyen zamatos. Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor csirkecomb » Mustáros tonhal » Tejfölös-mustáros cukkini » Tejszínes mustáros hús
» Kókuszos csirkecomb » Csirkecomb római tálban » Mustáros kéregben sült hal » Boros csirkecombok
» Lecsós csirkecomb » Mustáros májaskrém » Marengói csirkecomb » Mustáros tarjaszeletek
» mustáros tarja » Mézes mustáros hús » Mustáros karajpecsenye » Csirkecombok hagymaágyon


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.