Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pacal brazil módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg pacal
2 fej vöröshagyma
1 ek olaj
2 gerezd fokhagyma
2 db cseresznyepaprika
késhegynyi őrölt kömény
késhegynyi csombor
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
1 kis konzerv zöldborsó

Elkészítés:
Alaposan tisztítsuk meg, mossuk át, és vágjuk fel csíkokra a pacalt. Tegyük egy lábosba, adjunk hozzá egy fej szeletelt vöröshagymát és öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje, ízlés szerint sózzuk, és főzzük puhára (kb. 3 óra). Szűrjük le. A felhevített olajon pároljuk meg a maradék egy fej vöröshagymát finomra vágva, a zúzott fokhagymát, az apróra vágott cseresznyepaprikát . Majd keverjük hozzá a pacalt, a köményt, és csombort, és további 30 percig pároljuk. Végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és a zöldborsóval együtt melegítsük át.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Máglyarakás Anikó módra » Pulykasült gregorian módra » Pulykamell Kormi módra » pacal leves
» Szarvacska mexikói módra » Albán krémes Emyke módra » Uborka saláta Görög módra » Sajtos csiga Ági módra
» Máj portugál módra » Körözött Kata módra » Almás süti Icus módra » Pacal rántva
» Csőtészta római módra II. » Melegszendvics Erzsi módra » Lencsefőzelék Ági módra » Linzer ZsuPsy módra


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.