Tutireceptek.hu fejléc

Pacal rántva recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
0.5 kg pacal
fűszerek
liszt
tojás
morzsa

Elkészítés:
A pacalt előfőzzük sóval borssal babérlevéllel,majorannával vöröshagymával fokhagymával.
Ha megfőtt tenyérnyi darabokra vádjuk.Lisztbe ,tojásba ,morzsába forgatjuk majd bő forró zsiradékban kisütjük.
Petrezselymes burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott pacal camembert-rel » Sajtos csirkemell rántva » Tojás rántva, feltétnek » Káposztás pacal
» Pacal gulyás » Göngyölt pacal » Darált hús rántva » Pacal, ahogy én készítem
» Pacalos káposzta » Babos pacal » Ízes borda rántva » Csülköspacal
» Sonka rántva » Körmös pacal » Milánói pacalleves » Bakonyi pacalleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.