Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pacal rántva recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
0.5 kg pacal
fűszerek
liszt
tojás
morzsa

Elkészítés:
A pacalt előfőzzük sóval borssal babérlevéllel,majorannával vöröshagymával fokhagymával.
Ha megfőtt tenyérnyi darabokra vádjuk.Lisztbe ,tojásba ,morzsába forgatjuk majd bő forró zsiradékban kisütjük.
Petrezselymes burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pacaltokány » Csülkös pacal.... » Alföldi pacalleves » Kecskesajt rántva
» Pacal brazil módra » Véres pacal » Káposztás pacal » Lakodalmas pacalleves
» Darált hús rántva » Tökfasírt rántva » Ízes borda rántva » Békacomb rántva
» Sziciliai rakott pacal » Töltött gombafejek rántva » Pacalpörkölt kuktában » Sajtos csirkemell rántva


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.