Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pacal rántva recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
0.5 kg pacal
fűszerek
liszt
tojás
morzsa

Elkészítés:
A pacalt előfőzzük sóval borssal babérlevéllel,majorannával vöröshagymával fokhagymával.
Ha megfőtt tenyérnyi darabokra vádjuk.Lisztbe ,tojásba ,morzsába forgatjuk majd bő forró zsiradékban kisütjük.
Petrezselymes burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sváb pacal-lencse saláta » Milánói pacalleves » Csülkös pacal.... » Körmös pacal
» Lakodalmas pacalleves » Darált hús rántva » Ízes borda rántva » Bakonyi pacalleves
» Rakott pacal camembert-rel » Pacalpörkölt kuktában » Békacomb rántva » Karfiol rántva
» Paradicsom rántva » Sonka rántva » Galyasági pacal bográcsban » Véres pacal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.