Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Milánói pacalleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg pacal,
5 dkg szalonna,
25 dkg fehérbab,
6 dkg vaj,
l sárgarépa,
1 csokor vágott petrezselyem,
1 zeller,
1 fej hagyma,
1 kiskanál sűrített paradicsom,
őrölt bors,
só,
zsálya,
parmezánsajt,
1 húsleveskocka.

Elkészítés:
A babot előző nap beáztatom, másnap puhára főzöm és leszűrve félreteszem.
A vajon üvegesre pirítom az apróra vágott hagymát és szalonnát, majd rádobom a megtisztított, jól megmosott pacalt és zsírjára pirítom.
Beleteszem a felkarikázott sárgarépát, hasábokra vágott zellert, a finomra vágott zsályát.
Felöntöm 6 dl vízzel, beleteszem a leveskockát és a paradicsompürét.
Fedő alatt lassú tűzön puhára párolom.
A vége felé beleteszem a babot, még kb. negyed óráig párolom, utánsózom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pilseni pacalleves » Milánói sertésborda » Csőben sült milánói penne » Pikáns pacalleves
» Török pacalleves » Milánói kalács » Lakodalmas pacalleves » Eredeti milánói makaróni
» Milánói makaróni » Alföldi pacalleves » Milánói aprósütemények » Milanói-nálunk
» Milánói spagetti » Szarvaspacalleves » Piemontei pacalleves » Milánói rakott galuska


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.