Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pacaltokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg előfőzött pacal,
2 nagy fej hagyma,
6-7 gerezd fokhagyma,
egy kanál zsír, vagy olaj,
késhegynyi paprika,
kávéskanálnyi őrölt feketebors,
só,
kevéske liszt.

Elkészítés:
A hagymát a zsíron, vagy olajon sárgára pirítom, ráteszem a felcsíkozott pacalt, egy-kettőt keverek rajta, majd sózom.
Mindig csak egy kevés vizet aláöntve, fedő alatt majdnem puhára párolom.
Ekkor beleteszem a zúzott fokhagymát, a pirospaprikát és a törött borsot.
Lassú tűzön, a folyadékmennyiséget minimálisan tartva puhára párolom.
Mikor készre főtt, beleteszek egy deci vízbe kevert egy evőkanálnyi lisztet.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csontolt töltött csirkecomb » Libamell vagdalt » Kacsa confit » Császárszalonnás csirkemell
» Tanyasi sistergős » Rántott sajt sonkaszelettel. » Lecsós csirkecomb » Borzas hús
» Gombás-sajtos karaj » Mustáros-uborkás hústekercs » Mexikói csirkécske » Csirkenyárs krumpliágyon
» Húsos zöldség jénaiban » Sajttal sütött kotlett » Vőfély kedvence » Vasipecsenye


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.