Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi Betyár recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagy fej vöröshagyma
2 szelet füstölt bacon szalonna
25 dkg pulykamell
50 dkg csiperke gomba
4-5 dl főzőtejszín
1 kávéskanál feketebors
1 kávéskanál só
2 nagy csokor friss petrezselyemzöld

Elkészítés:
A hagymát vékony karikákra szeleteljük.
Kevés olajon az apróra vágott szalonnával együtt megpirítjuk.Hozzáadjuk a kockára vágott pulykamellet,és kicsit pörköljük,majd beleöntjük a szeletelt gombát,és hagyjuk,hogy levet eresszen.Annyi vizet öntünk hozzá,hogy épp ellepje.
Sóval,borssal ízesítjük.Ha a pulykamell megfőtt,hozzáadjuk a petrezselymet,és a főzőtejszínt.Főzzük még 10 percig.
Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: pesmár


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi palacsinta » Betyáros tarhonya » Csirkepörkölt betyárosan » Bakonyi sertéscsíkok
» Hortobágyi betyárleves » Bakonyi csirkemell » Betyáros » Bakonyi betyárgombóc
» Betyárpörkölt » Zsemlemorzsás betyárgombóc » Bakonyi fácánmell sajtosan » Bakonyi sertésborda 2.
» Bakonyi rőzse » Zöldbableves betyárosan » Betyárhús nyárson » Betyárborda


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.