Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi Betyár recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagy fej vöröshagyma
2 szelet füstölt bacon szalonna
25 dkg pulykamell
50 dkg csiperke gomba
4-5 dl főzőtejszín
1 kávéskanál feketebors
1 kávéskanál só
2 nagy csokor friss petrezselyemzöld

Elkészítés:
A hagymát vékony karikákra szeleteljük.
Kevés olajon az apróra vágott szalonnával együtt megpirítjuk.Hozzáadjuk a kockára vágott pulykamellet,és kicsit pörköljük,majd beleöntjük a szeletelt gombát,és hagyjuk,hogy levet eresszen.Annyi vizet öntünk hozzá,hogy épp ellepje.
Sóval,borssal ízesítjük.Ha a pulykamell megfőtt,hozzáadjuk a petrezselymet,és a főzőtejszínt.Főzzük még 10 percig.
Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: pesmár


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi rőzse » Betyárkrumpli » Hortobágyi betyárleves » Betyárbatyu parázson
» Bakonyi betyár leves » Betyárhús nyárson » Betyártészta » Süllő betyárosan
» Bakonyi sertésborda 2. » Bakonyi húsos leves » Bakonyi tésztával » Fogasfilé bakonyi módra
» Hússzeletek bakonyi módra » Bakonyi fácánmell » Bakonyi palacsintametélt » Betyár leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.