Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsános csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg padlizsán,
60 dkg csirke,
15 dkg paradicsom,
40 dkg burgonya,
10 dkg. cukkíni,
5 dkg vöröshagyma,
5 dkg zöldpaprika,
3 dkg margarin,
só,
bors,
pirospaprika.

Elkészítés:
A csirkét bedörzsöljük sóval, borssal. A padlizsánt fél centi vastag darabokra vágjuk, besózzuk, és pihentetjük. A paradicsom héját lehúzzuk, és cikkekre vágjuk. A hagymát, burgonyát vékony szeletekre aprítjuk, a paprikát, cukkinit csíkokra. A beáztatott cseréptálat 1 dkg margarinnal kikenjük. A padlizsán szeleteket jól kinyomkodjuk, és összekeverjük a többi zöldségfélével. Beletesszük a tálba, sóval, borssal, ízesítjük, majd ráhelyezzük a fűszerezett csirkét.
A maradék margarint rámorzsoljuk, és készre sütjük. Pirospaprikával az egészet meghintjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárvári csirke » Gombás tejszínes csirke » Csirkemellsonka » Kókuszos csirkecomb
» Csirkés karfiol » Tepsis rizses csirke » Csirkecombok hagymaágyon » Mediterrán csirkesaláta
» Ördögi csirkemell » Csirke citromosan » Kapros-tejszínes csirke » Édes-savanyú csirkemáj
» Karfiolos csirkemell » Csirkemelles rántotta » Csirkehúsos torta » Spanyol csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.