Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Palócgulyás recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Pörköltmaradék (lehetőleg sertés, 2 adag)
20dkg Zöldbab(lehet sárgahüvelyű)
4 közepes krumpli
Kis pohár tejföl
Liszt
Babérlevél
Ételízesítő

Elkészítés:
Felforralom a pörköltöt, 2-3 babérlevél bele, ételízesítő.Ráöntöm az apróra vágott zöldbabot, felengedem vízzel.
Ha félig puha a bab, mehet hozzá a kockáravágott krumpli.
Mikor a krumpli teljesen megpuhult, lisztből, pici vízből, tejfölből habarást készítek, nyakonöntöm a levest, egyet rottyan és kész.
Kenyérrel fogyasztandó.

Tanácsok:
Sokan nem szeretik a zöldbabot, de ez a variáció azt is finommá varázsolja.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gazpaccio » Erdélyi leves » Burgonyagombóc leves 2. » Zöldséges halleves
» Borleves másik változata » Húsleves tésztaszívekkel » Sörgulyás bográcsban » Kínai csípős leves
» Lencsés sertés raguleves » Hideg gyümölcsleves » Céklaleves túrógaluskával » Batilda de maracuja
» Görög húsgombócok » Tealeves » Tojásos burgonya leves » Velős holdacskák


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.