Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pangásius márványsajttal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 szelet tengeri halfilé
15 dk gmárványsajt
1 dl tejszín
1 citrom
vegeta
őrölt bors
kis darab vaj
olíva olaj

Elkészítés:
Serpenyőben felmelegítünk kb. 2 dkg vajat kb. 1 evőkanál oliva olajjal. Rátesszük, az előzőleg citromlével meglocsolt, még fagyos halszeleteket. Megszórjuk vegetával, borssal. A halszeleteket megfordítva a másik oldalukat is vegetázzuk és borsozzuk. A saját levében megpároljuk, majd amikor már a filék kifehéredtek, megszórjuk az összemorzsolt márványsajttal. 1-2 perc sütés után aláöntjük a tejszínt is. Most már csak forrásig hevítjük, majd elzárjuk alatta a tüzet. A halból kisült szaft, a sajttal és tejszínnel sűrű mártást alkot, amit a köretként tálalt párolt zöldségek köré önthetünk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombakrémes pangasius » Pangasius gyrostál » Pangasius zöldségágyon » Rozmaringos halfilé
» Csuka káposztásan » Apatini káposztás harcsa » Tengerihal fokhagymásan » Boros, kapros lazac
» Faddi fokhagymás csuka » Rántott busa » Tonhalas-kukoricás lepény » Mandulás tonhal
» Ponty szalonnásan » Tejben párolt hal » Párolt tengeri hal. » Pikáns halfilé


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.