Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dorozsmai molnárponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
8 szelet ponty
3 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
40 dkg gomba
20 dkg csuszatészta

1 kiskanál pirospaprika

Elkészítés:
Egy evőkanál olajban megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, meghintjük pirospaprikával ,sózzuk,hozzáadjuk a szeletelt gombát.Megpároljuk.A halat sózzuk,két evőkanál olajon ropogósra sütjük.Kifőzzük a csuszatésztát,összekeverjük a gombapörkölttel.Tálba rakjuk a tetejére tesszük a halszeleteket és így tálaljuk!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dorozsmai molnár ponty » Kecsege magyarosan » Rántott csuka » Lepényhal görög salátaval
» Korhely halászlé pontyból » Heringsaláta káposztával » Mustáros hal 90naposra » Töltött hal
» Harcsa paprikásan » Bácskai halászlé » Tonhalkrémes szendvics » Fekete kagyló almaborban
» Korhely-halászlé » Bouillabaisse » Hekk sütőben » Tejszines zöldséges haltál


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.