Tutireceptek.hu fejléc

Gombakrémes pangasius recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 cs tengeri halfilé
1/2 kg gomba
fűszerkeverék
1 poharas tejföl
2 tojás
1 csapott mokkáskanál őrölt bors
liszt
olaj

Elkészítés:
A halszeleteket megszórjuk fűszerkeverékkel, borssal, - 1 órát állni hagyjuk. Közben a gombát megtisztítva húsdarálón ledaráljuk.
A halszeleteket lisztben megforgatjuk, forró olajon mindkét oldalát átsütve tűzálló tálba vagy tepsibe tesszük, a zsiradékában megpároljuk a gombát. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a tejfölt, tojást, 1 evőkanál lisztet, 1 csapott evőkanál fűszerkeveréket, ezzel a masszával beborítjuk a halszeleteket és sütőben vagy mikróban megsütjük.
Párolt rizzsel, savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pangasius gyrostál » Pangasius zöldségágyon » Gombakrémes csirkemell » Pangásius márványsajttal
» Tonhalkrémes krumpli » Busafilé » Vagdalt -hal- hús egyben » Empanadas tonhallal
» Sült hal gombás mártásban » Almás olajoshal saláta » Tengeri halfilé másképpen » Fokhagymás busa
» Párolt tengeri hal. » Mustáros halfilé » Fokhagymás ponty » Halas burgonyás fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.