Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombakrémes pangasius recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 cs tengeri halfilé
1/2 kg gomba
fűszerkeverék
1 poharas tejföl
2 tojás
1 csapott mokkáskanál őrölt bors
liszt
olaj

Elkészítés:
A halszeleteket megszórjuk fűszerkeverékkel, borssal, - 1 órát állni hagyjuk. Közben a gombát megtisztítva húsdarálón ledaráljuk.
A halszeleteket lisztben megforgatjuk, forró olajon mindkét oldalát átsütve tűzálló tálba vagy tepsibe tesszük, a zsiradékában megpároljuk a gombát. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a tejfölt, tojást, 1 evőkanál lisztet, 1 csapott evőkanál fűszerkeveréket, ezzel a masszával beborítjuk a halszeleteket és sütőben vagy mikróban megsütjük.
Párolt rizzsel, savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pangasius zöldségágyon » Pangasius gyrostál » Gombakrémes csirkemell » Pangásius márványsajttal
» Hal burgonyabundában » Lazacos palacsinta » Halas burgonyás fasírt » Cukkinis lecsós ponty
» Vagdalt -hal- hús egyben » Magyaros pontykocsonya » Lazacpástétom » Fokhagymás-fűszeres lazac
» Halvagdalt » Ponty szalonnásan » Gyümölcsös ponty » Göngyölt hering


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.