Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Paprikás kolbászgulyás recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 fej hagyma
1 pirospaprika
1 zöldpaprika
200 g fokhagyma
40 dkg krumpli,
2 dl zöldségleves,
1 teáskanál majoránna,
1 teáskanál pirospaprika,
50 dkg kolbász,
1 doboz hámozott paradicsom,
4 evőkanál Crème fraiche,
só,
bors.

Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, felkockázzuk.
A forró zöldséglevessel együtt egy nagy edénybe öntjük őket.
A majoránnával, pirospaprikával ízesítjük, majd hozzáadjuk a fokhagymát.
Lefedve, 600 fokon 14 percig mikrohullámú sütőben főzzük.
Közben a kolbászt felkockázzuk, és a paradicsommal együtt a leveshez adjuk. Hozzákeverjük a Crème fraiche-ot, majd újabb 6 percre a mikróba tesszük.
Végül újra ízesítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Harcsa paprikásan » Sült paprikás fetasajtkrém » Békacomb paprikásan » Pulykabütyök paprikás
» Harcsapaprikás » Kapros harcsapaprikás » Marokkói halpaprikás » Gombapaprikás bográcsban
» Köményes-paprikás sajtkrém » Hamis paprikás krumpli » Paprikás krémleves » Paprikás-kukoricás csirke
» Amurpaprikás » Karfiol paprikásan » Paprikás szegedi módra » Zöldpaprikás metélt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.