Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vasi paprikás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 l tej
6 szelet karaj
fokhagyma(én granulátumot használok)

bors
pirospaprika
liszt

Elkészítés:
a húst kicsit rostjára ütögetem és fokhagymás-sós tejbe minimum hat órát pácolom.
5 ek. kanál lisztet elkeverek egy ek. kanál pirospaprikával és ek. kanál feketeborssal.
olajat forrósitok a lisztbe forgatom a hússzeleteket(jól bele szoktam nyomkodni a lisztet a husiba)majd kisütöm. pár perc elég mindkét oldalnak!

Tanácsok:
ubisalátával és krumplipürével az igazi!


A receptet beküldte: pitzburg


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paprikás cukkinifőzelék » Tejfölös csirkepaprikás » Köményes-paprikás sajtkrém » Galyasági gombapaprikás
» Borjúpaprikás (amc recept) » Sült paprikás fetasajtkrém » Harcsa paprikásan » Ínyenc paprikás csirke
» Tejfeles paprikás burgonya » Malacpaprikás » Patisszonpaprikás » Gombás halpaprikás
» Paprikás krumli » Paprikás szegedi módra » Fokhagymás-paprikás omlett » Karfiolpaprikás


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.