Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás halpaprikás recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg filézett ponty
egy fej vöröshagyma
10 dkg füstölt szalonna
pirosparika
só, zöldpaprika
paradicsom
15 dkg gomba
tejföl
egy halászlékocka
erõspaprika ízlés szerint.

Elkészítés:
A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára lankasztjuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre fõzzük.


A receptet beküldte: kiara25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdei gombás lapcsánka » Olasz gombás csirke » Húsos, gombás fasirt » Gombás szelet
» gombás fasírt » Kukoricás-gombás marharagu » Gombás vadkacsaragu » Gombás csülök
» Sajtos gombás stangli » Rókagombás rizses hús » Gombás sertésnyelv » Tejszínes-gombás csőtészta
» Gombás-hagymás pulykamell » Gombasaláta majonézzel » Sajtkrémes-gombás levél » Gombás csirkemell 2 főre


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.