Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás halpaprikás recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg filézett ponty
egy fej vöröshagyma
10 dkg füstölt szalonna
pirosparika
só, zöldpaprika
paradicsom
15 dkg gomba
tejföl
egy halászlékocka
erõspaprika ízlés szerint.

Elkészítés:
A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára lankasztjuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre fõzzük.


A receptet beküldte: kiara25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-cukkinis fasírt » Gombás curry zöld rizzsel » Gombás cukkinileves » Kukoricás-gombás marharagu
» Póréhagymás-gombás ragu » Gombás rakott csirke » Marokkói halpaprikás » Majonézes gombasaláta.
» Cukkinis-gombás tészta » Gombás rizs 2 » Gombás csirkemáj almával » Gombás sonkaleves
» Tojásos-gombás krumpli » Gombás keltorta » Gombás-paprikás rizstorta » Gombás juhtúrós krumpli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.