Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós sertéspaprikás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg sovány sertéshús,
2 szál közepes sárgarépa,
30 dkg zöldborsó,
2-3 evőkanál tejföl,
2 evőkanál olaj,
pirosarany,
gulyáskrém,
só.

Elkészítés:
A húst kockákra vágjuk.
Forró olajon fehéredésig pirítjuk.
Adunk hozzá pirosaranyat és gulyáskrémet, sóval ízesítjük.
Kevés vizet aláöntve, fedő alatt félpuhára főzzük. Ezután hozzáadjuk a borsót és a vastagra szeletelt sárgarépát.
(Ha kell, még vizet öntünk alá.)
Az egészet puhára főzzük, végén hozzáadjuk a tejfölt.
Nokedlivel vagy párolt rizzsel kínáljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-zöldborsós ropogós » Zöldborsós pulykaraguleves » Zöldborsós nokedli » Zöldborsós szelet
» Zöldborsós camembert krém » Zöldborsós karajszelet » Zöldborsós spagetti » Zöldborsós zöldségkrém
» Zöldborsós pulykatokány » Zöldborsós-mandulás rizs » Baconos zöldborsós tészta » Zöldborsós csirkecsíkok
» Zöldborsós tokány » Zöldborsós tojásragu » Zöldborsós szűzpecsenye » Zöldborsós csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.