Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós sertéspaprikás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg sovány sertéshús,
2 szál közepes sárgarépa,
30 dkg zöldborsó,
2-3 evőkanál tejföl,
2 evőkanál olaj,
pirosarany,
gulyáskrém,
só.

Elkészítés:
A húst kockákra vágjuk.
Forró olajon fehéredésig pirítjuk.
Adunk hozzá pirosaranyat és gulyáskrémet, sóval ízesítjük.
Kevés vizet aláöntve, fedő alatt félpuhára főzzük. Ezután hozzáadjuk a borsót és a vastagra szeletelt sárgarépát.
(Ha kell, még vizet öntünk alá.)
Az egészet puhára főzzük, végén hozzáadjuk a tejfölt.
Nokedlivel vagy párolt rizzsel kínáljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós gombaleves » Zöldborsós-rizses borjú » Zöldborsós csirkecsíkok » .Zöldborsós gombapörkölt
» Zöldborsós pulykaraguleves » Zöldborsós apróhús » Zöldborsós tészta » Zöldborsós zúzapörkölt
» Sajtos-zöldborsós ropogós » Zöldborsós karajszeletek » Zöldborsós szelet » Zöldborsós spagetti
» Zöldborsós köles » Gombás-zöldborsós spagetti » Zöldborsós-mandulás rizs » Zöldborsós palacsinta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.