Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt karalábé recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Zsenge karalábé,szükség szerint
petrezselyem,
margarin,v.vaj
ételizesitő

Elkészítés:
A karalábékat,a margarinon,az ételizesitővel megpároljuk,majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

Tanácsok:
Nagyon hamar készen van,és nagyon finom rántott hús mellé.Érdemes megkóstolni.


A receptet beküldte: smudlaagi54

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós töltött karalábé » Töltött karalábé (Update1) » Párolt csirkemell » Párolt felsőcomb filé
» Párolt paraj foghagymásan. » Karalábés húsosfazék » Karalábés tészta (Olcsó), » Tejszínes karalábé sajttal
» Párolt-sült nyúl vadasan » Gombával rakott karalábé » Párolt gomba » Párolt zellerkrém
» Indiai párolt sertésragu » Tejfölben párolt tojás » Tejfölös karalábéleves » Füstölt húsos karalábé


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.