Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt karalábé recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Zsenge karalábé,szükség szerint
petrezselyem,
margarin,v.vaj
ételizesitő

Elkészítés:
A karalábékat,a margarinon,az ételizesitővel megpároljuk,majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

Tanácsok:
Nagyon hamar készen van,és nagyon finom rántott hús mellé.Érdemes megkóstolni.


A receptet beküldte: smudlaagi54

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt tőkehal spenótágyon » Párolt alma (Update1) » Almás párolt lilakáposzta » Tavaszi párolt csirkemell
» Karalábés darálthús » Párolt-sült nyúl vadasan » Zöldhagymás karalábéleves » Gyümölcsös párolt káposzta
» Párolt zöldségsaláta » Diétás rakott karalábé » Bundás karalábé » Párolt-sült oldalas
» Párolt felsőcomb filé » Karalábés csirke » Avokádós karalábé főzelék » Update 1 Párolt alma


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.