Tutireceptek.hu fejléc

Párolt karalábé recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Zsenge karalábé,szükség szerint
petrezselyem,
margarin,v.vaj
ételizesitő

Elkészítés:
A karalábékat,a margarinon,az ételizesitővel megpároljuk,majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

Tanácsok:
Nagyon hamar készen van,és nagyon finom rántott hús mellé.Érdemes megkóstolni.


A receptet beküldte: smudlaagi54

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos párolt halfilé » Tejben párolt hal » Párolt kelbimbó » Rakott karalábé karajjal
» Párolt gomba » Zsenge töltött karalábé » Párolt alma (Update1) » Tejfölben párolt hagyma
» Füstölt húsos karalábé » Sörben párolt csirkemell » Karalábés tészta (Olcsó), » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE
» Párolt csirkemell » Karalábéfasírt » Tejfölben párolt tojás » Csőbensült sonkás karalábé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.