Tutireceptek.hu fejléc

Párolt karalábé recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Zsenge karalábé,szükség szerint
petrezselyem,
margarin,v.vaj
ételizesitő

Elkészítés:
A karalábékat,a margarinon,az ételizesitővel megpároljuk,majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

Tanácsok:
Nagyon hamar készen van,és nagyon finom rántott hús mellé.Érdemes megkóstolni.


A receptet beküldte: smudlaagi54

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt lilakáposzta » Bundázott karalábé » Húsos rakott karalábé » Párolt káposzta finoman
» Joghurtos párolt csirke » Rozspelyhes párolt paprika » Párolt-sült nyúl vadasan » Karalábé saláta
» Indiai párolt sertésragu » Töltött karalábé (Update1) » Joghurtos párolt halfilé » Párolt vörös káposzta
» Tojással töltött karalábé » Bundás karalábé » Tejfölös karalábéleves » Párolt mézes almás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.