Tutireceptek.hu fejléc

Párolt karalábé recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Zsenge karalábé,szükség szerint
petrezselyem,
margarin,v.vaj
ételizesitő

Elkészítés:
A karalábékat,a margarinon,az ételizesitővel megpároljuk,majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

Tanácsok:
Nagyon hamar készen van,és nagyon finom rántott hús mellé.Érdemes megkóstolni.


A receptet beküldte: smudlaagi54

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojással töltött karalábé » Rozspelyhes párolt paprika » Karalábéfőzelék » Párolt felsőcomb filé
» Karalábéleves » Rakott karalábé rizzsel » Sajtos karalábé » Zöldhagymás karalábéleves
» Töltött karalábé » Magyaros karalábéleves » Párolt patisszon » Bundázott karalábé
» Joghurtos párolt halfilé » Párolt káposzta » Párolt zellerkrém » Kefirben párolt ponty


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.