Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt karalábé recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Zsenge karalábé,szükség szerint
petrezselyem,
margarin,v.vaj
ételizesitő

Elkészítés:
A karalábékat,a margarinon,az ételizesitővel megpároljuk,majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

Tanácsok:
Nagyon hamar készen van,és nagyon finom rántott hús mellé.Érdemes megkóstolni.


A receptet beküldte: smudlaagi54

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt mángold » Párolt lilakáposzta » Párolt felső combfilé » Joghurtos párolt halfilé
» Párolt vörös káposzta » Párolt csirkemell » Párolt vadkacsa » Párolt mézes almás
» Joghurtos párolt csirke » Párolt zöldségsaláta » Párolt körte vörös rizzsel » Tejfölös párolt hagyma
» Rakott karalábé karajjal » Tavaszi karalábé saláta. » Párolt paraj foghagymásan. » Párolt zőldség


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.