Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt karalábé recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Zsenge karalábé,szükség szerint
petrezselyem,
margarin,v.vaj
ételizesitő

Elkészítés:
A karalábékat,a margarinon,az ételizesitővel megpároljuk,majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

Tanácsok:
Nagyon hamar készen van,és nagyon finom rántott hús mellé.Érdemes megkóstolni.


A receptet beküldte: smudlaagi54

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt kelkáposzta » Kefirben párolt ponty » Retek és karalábéturmix » Almás párolt lilakáposzta
» Mustban párolt rostélyos » Pároltkáposzta máskép » Karalábés darálthús » Párolt patisszon
» Párolt körte vörös rizzsel » Párolt zőldség » Párolt vadkacsa » Hamis töltött karalábé
» Karalábé leves » Párolt marha sütőtökkel » Sajtos karalábé » Zelleres párolt pulykamell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.