Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt karalábé recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Zsenge karalábé,szükség szerint
petrezselyem,
margarin,v.vaj
ételizesitő

Elkészítés:
A karalábékat,a margarinon,az ételizesitővel megpároljuk,majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

Tanácsok:
Nagyon hamar készen van,és nagyon finom rántott hús mellé.Érdemes megkóstolni.


A receptet beküldte: smudlaagi54

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros párolt zöldborsó » Joghurtos párolt csirke » Tejfölös párolt hagyma » Párolt alma (Update1)
» Párolt mézes almás » Sajtos karalábéleves » Karalábés tészta (Olcsó), » Párolt káposzta gombával
» Karalábé krémleves » Hamis töltött karalábé » Tavaszi párolt csirkemell » Párolt káposzta finoman
» Párolt felsőcomb filé » Párolt rák » Mustban párolt rostélyos » Párolt vörös káposzta


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.