Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt káposzta Update1 recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 fej káposzta
2-3 evőkanál olívaolaj
2 csapott teáskanál tengeri só
2 csapott teáskanál ételízesítő
1 csapott teáskanál bors
2 evőkanál ecet
ízlés szerint édesítőszer

Elkészítés:
A káposztát kettéhasítjuk, aztán vékony csíkokra vágjuk fel. Forró olajon megdinszteljük, közben apránként megsózzuk, ettől meghatódik, és némi levet enged.
A hatást fokozandó némi borssal, ételízesítővel fedő alatt pároljuk, közben, ha szükséges, pici vizet adunk hozzá. Amikor a káposzta megpuhult, az ecetet és az édesítőszert keverjük hozzá, végül pár percig összefőzzük.


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt zellerkrém » Rántott kelkáposztám » Kínai kelkáposzta főzelék » Káposztás pogácsa-finom
» Pároltkáposzta máskép » Isteni káposztasaláta » Székelykáposzta gerslivel » Rakott káposzta Ági módra
» Káposztás lángos másképpen » Káposztás töltött lángos » Brassói káposzta » Kelkáposzta leves fetával
» Gyömbéres káposztás csirke » Káposztás oldalas kuktában » Kovászos káposzta » Kel káposztástészta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.