Tutireceptek.hu fejléc

Párolt káposzta Update1 recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 fej káposzta
2-3 evőkanál olívaolaj
2 csapott teáskanál tengeri só
2 csapott teáskanál ételízesítő
1 csapott teáskanál bors
2 evőkanál ecet
ízlés szerint édesítőszer

Elkészítés:
A káposztát kettéhasítjuk, aztán vékony csíkokra vágjuk fel. Forró olajon megdinszteljük, közben apránként megsózzuk, ettől meghatódik, és némi levet enged.
A hatást fokozandó némi borssal, ételízesítővel fedő alatt pároljuk, közben, ha szükséges, pici vizet adunk hozzá. Amikor a káposzta megpuhult, az ecetet és az édesítőszert keverjük hozzá, végül pár percig összefőzzük.


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos lucskoskáposzta » Kelkáposztás krumplileves » Erdélyi töltött káposzta » Káposztás burgonyaleves
» Rakottkáposzta » Káposzta-sárgarépa saláta » Kelkáposzta saláta » Libás töltött káposzta
» Libamell párolt szilvával » Frankfurti káposztaleves » Gesztenyés káposztaleves » Savanyúkáposztás hús
» Gombás töltött káposzta » Párolt tengeri hal. » Hurkás kelkáposzta » Muffin (update1)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.