Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Toroskáposzta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg oldalas (jo husos)
2 kg savanyukaposzta (apro)
2 darab nagy fej hagyma
so, bors, etelizesito, pirospaprika, orolt komeny,olaj

Elkészítés:
Elokeszites:
A hust kicsontozom, kozepes kockakra vagom.
A hagymat felapritom.
A kaposztat hideg vizben atmosom es jol kicsavarom.

Fozes:
Egy nagyobb edenyben, olajon megdinsztelem a hagymat, beleteszem a hust meg a csontokat es feheredesig piritom. Ekkor kerulnek bele a fuszerek, atkavarom es vizzel felengedem.
Mikor mar majdnem kesz, johet a kaposzta, jol osszedolgozom (esetleg utannafuszerezek) es fedo alatt keszre fozom.

Tanácsok:
Puha kenyerrel es sok tejfollel talalom.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alföldi toroskáposzta » Alföldi toroskáposzta 1. » Toroskáposzta egyszerűen » Jászsági csirkemáj
» Egészben sült báránygerinc » Burgonyán sült fasírt » Sárvári csirke » Finom falatkák
» Csirketorta 2 » Gombás-hagymás pulykamell » Kanadai francia tourtiere » Fokhagymás libacomb
» Baconos máj » Pasifogó tepsis hús » Burgonyafelfújt gazdagon » Egybensült gombás fasírt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.