Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros párolt zöldborsó recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg zöldborsó
1 csomó petrezselyemzöld
1 csomó kapor
1 evőkanál zsír vagy olaj


Elkészítés:
A petrezselyemzöldet apróra vágjuk és a zsiradékban megforgatjuk.,majd beleöntjük a zöldborsót,kevés vízzel puhára pároljuk.Ha a borsó megpuhult rászórjuk az apróra vágott kaprot,sózzuk.Összekeverjük és még néhány percig tovább pároljuk.
Sült hús mellé adjuk köretnek.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsóleves » Borban párolt csirke » Kapros csirkeraguleves » Zöldborsós camembert krém
» Gombás-zöldborsós spagetti » Ordás-kapros palacsinta » Majonézes zöldborsó » Kapros juhtúróleves
» Kapros zöldbabfőzelék » Kapros hal » Kapros puliszkagolyók » Zöldborsós szűzérmék
» Zöldborsós gombaleves » Zöldborsós sertéstokány » Párolt zöldségsaláta » Tejszínes zöldborsóleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.