Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros párolt zöldborsó recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg zöldborsó
1 csomó petrezselyemzöld
1 csomó kapor
1 evőkanál zsír vagy olaj


Elkészítés:
A petrezselyemzöldet apróra vágjuk és a zsiradékban megforgatjuk.,majd beleöntjük a zöldborsót,kevés vízzel puhára pároljuk.Ha a borsó megpuhult rászórjuk az apróra vágott kaprot,sózzuk.Összekeverjük és még néhány percig tovább pároljuk.
Sült hús mellé adjuk köretnek.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós rudak » Mustban párolt karaj. » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Tejfölös párolt hagyma
» Zöldborsós csirkecsíkok » Juhtúrós kapros csusza » Kapros juhtúróleves » Pikáns, párolt pulykaragu
» Kapros céklakrémleves » Tejfölös-kapros gombaleves » Linzeres kapros túrós » Zöldborsós-mandulás rizs
» Kapros, krumplis halfilé » Kapros- juhtúrós nokedli » Párolt káposzta gombával » Gombás-zöldborsós spagetti


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.