Tutireceptek.hu fejléc

Kapros párolt zöldborsó recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg zöldborsó
1 csomó petrezselyemzöld
1 csomó kapor
1 evőkanál zsír vagy olaj


Elkészítés:
A petrezselyemzöldet apróra vágjuk és a zsiradékban megforgatjuk.,majd beleöntjük a zöldborsót,kevés vízzel puhára pároljuk.Ha a borsó megpuhult rászórjuk az apróra vágott kaprot,sózzuk.Összekeverjük és még néhány percig tovább pároljuk.
Sült hús mellé adjuk köretnek.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsófőzelék diétásan » Zöldborsós camembert krém » Zöldborsós metélt » Mustban párolt rostélyos
» Párolt karalábé » Kapros csirkeragu-leves » Kapros joghurtturmix » Kapros juhtúrós lángos
» Zelleres párolt pulykamell » Zöldborsós-sonkás muffin » Zöldborsó leves variáció » Zöldborsós zöldségkrém
» Tejfölös-kapros saláta » Párolt gomba » Joghurtos párolt csirke » Párolt savanyúkáposzta.


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.