Tutireceptek.hu fejléc

Kapros párolt zöldborsó recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg zöldborsó
1 csomó petrezselyemzöld
1 csomó kapor
1 evőkanál zsír vagy olaj


Elkészítés:
A petrezselyemzöldet apróra vágjuk és a zsiradékban megforgatjuk.,majd beleöntjük a zöldborsót,kevés vízzel puhára pároljuk.Ha a borsó megpuhult rászórjuk az apróra vágott kaprot,sózzuk.Összekeverjük és még néhány percig tovább pároljuk.
Sült hús mellé adjuk köretnek.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt felsőcomb filé » Párolt vegyes zöldség » Zöldborsós sertésragu » Túrós-kapros rakott tészta
» Zöldborsós pulykatokány » Kapros csirkeraguleves » Mentás zöldborsópüré » Párolt körte vörös rizzsel
» Uborka leves kaprosan » Párolt karalábé » Tejszínes, kapros csirke » Kapros-túrós lepény
» Magyaros kapros pulykamell » Zöldborsós-sonkás muffin » Párolt gomba » Fokhagymás-kapros halfilé


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.