Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejben párolt hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kecsege,
csuka, vagy fogas,
0,5 l tej,
8 dkg vaj,
4 evőkanál liszt,
só.

Elkészítés:
A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntööm a mártást. Rizzsel körítem.


A receptet beküldte: kontitibi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt savanyúkáposzta. » Indiai párolt sertésragu » Sörben párolt csirkemell » Párolt vadkacsa
» Csirkemáj tejben párolva » Párolt marha sütőtökkel » Kapros párolt zöldborsó » Zelleres párolt pulykamell
» Mustban párolt rostélyos » Párolt kelkáposzta » Joghurtos párolt csirke » Tejben sült pecsenye
» Tejben sült tarjaszelet » Párolt alma (Update1) » Párolt tőkehal spenótágyon » Tejfölben párolt hagyma


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.