Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejben párolt hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kecsege,
csuka, vagy fogas,
0,5 l tej,
8 dkg vaj,
4 evőkanál liszt,
só.

Elkészítés:
A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntööm a mártást. Rizzsel körítem.


A receptet beküldte: kontitibi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt karotta » Párolt kelbimbó » Párolt gomba » Párolt lilakáposzta
» Tavaszi párolt csirkemell » Tejfölben párolt tojás » Tejfölben párolt hagyma » Tejben sült pecsenye
» Párolt vegyes zöldség » Párolt-sült nyúl vadasan » Tejfölös párolt hagyma » Párolt paraj foghagymásan.
» Joghurtos párolt halfilé » Párolt káposzta » Borban párolt csirke » Párolt felsőcomb filé


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.