Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejben párolt hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kecsege,
csuka, vagy fogas,
0,5 l tej,
8 dkg vaj,
4 evőkanál liszt,
só.

Elkészítés:
A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntööm a mártást. Rizzsel körítem.


A receptet beküldte: kontitibi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt káposzta gombával » Párolt tőkehal spenótágyon » Joghurtos párolt halfilé » Mustban párolt rostélyos
» Párolt-sült oldalas » Párolt tengeri hal. » Párolt savanyúkáposzta. » Párolt káposzta finoman
» Párolt zellerkrém » Párolt zöldségtál » Párolt rizs zöldségekkel » Joghurtos párolt csirke
» tejben főtt metélt » Párolt-sült nyúl vadasan » Párolt kelkáposzta » Párolt vadkacsa


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.