Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejben párolt hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kecsege,
csuka, vagy fogas,
0,5 l tej,
8 dkg vaj,
4 evőkanál liszt,
só.

Elkészítés:
A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntööm a mártást. Rizzsel körítem.


A receptet beküldte: kontitibi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölben párolt hagyma » Párolt zöldségtál » Párolt tőkehal spenótágyon » Párolt csirkemell
» Csirkemáj tejben párolva » Tavaszi párolt csirkemell » Joghurtos párolt halfilé » Tejben sült csirke
» Tejfölös párolt hagyma » Borban párolt csirke » Párolt körte vörös rizzsel » Párolt patisszon
» Tejfölben párolt tojás » Párolt rák » Tejben sült csirkecomb » Párolt vörös káposzta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.