Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejben párolt hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kecsege,
csuka, vagy fogas,
0,5 l tej,
8 dkg vaj,
4 evőkanál liszt,
só.

Elkészítés:
A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntööm a mártást. Rizzsel körítem.


A receptet beküldte: kontitibi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejben tészta » Párolt rák » Párolt alma (Update1) » Párolt tőkehal spenótágyon
» Tejben sült pecsenye » Párolt rizs zöldségekkel » Sörben párolt csirkemell » Párolt felsőcomb filé
» Párolt patisszon » Párolt-sült nyúl vadasan » Indiai párolt sertésragu » Tejben sült csirke
» Pároltkáposzta máskép » Zelleres párolt pulykamell » Csirkemáj tejben párolva » Sörös párolt káposzta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.