Tutireceptek.hu fejléc

Tejben párolt hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kecsege,
csuka, vagy fogas,
0,5 l tej,
8 dkg vaj,
4 evőkanál liszt,
só.

Elkészítés:
A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntööm a mártást. Rizzsel körítem.


A receptet beküldte: kontitibi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zelleres párolt pulykamell » Párolt karotta » Tejben tészta » Párolt alma (Update1)
» Párolt ördöghal » Párolt patisszon » Párolt csirkemell » Indiai párolt sertésragu
» Párolt-sült nyúl vadasan » Mustban párolt rostélyos » Tejben sült csirke » Tejben sült pecsenye
» Párolt zellerkrém » Párolt felső combfilé » Tejben sült csirkecomb » Joghurtos párolt csirke


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.