Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejben párolt hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kecsege,
csuka, vagy fogas,
0,5 l tej,
8 dkg vaj,
4 evőkanál liszt,
só.

Elkészítés:
A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntööm a mártást. Rizzsel körítem.


A receptet beküldte: kontitibi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zelleres párolt pulykamell » Párolt lilakáposzta » Párolt zellerkrém » Borban párolt csirke
» ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Párolt paraj foghagymásan. » Joghurtos párolt halfilé » Párolt-sült nyúl vadasan
» Kefirben párolt ponty » Párolt zőldség » Párolt mángold » Párolt-sült oldalas
» Sörös párolt káposzta » Tejben sült pecsenye » Párolt vegyes zöldség » Párolt füge


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.