Tutireceptek.hu fejléc

Tejben párolt hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kecsege,
csuka, vagy fogas,
0,5 l tej,
8 dkg vaj,
4 evőkanál liszt,
só.

Elkészítés:
A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntööm a mártást. Rizzsel körítem.


A receptet beküldte: kontitibi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Indiai párolt sertésragu » Párolt savanyúkáposzta. » Párolt zőldség » Párolt tőkehal spenótágyon
» Párolt vegyes zöldség » Sörben párolt csirkemell » Párolt káposzta gombával » Tejben sült csirkecomb
» Kapros párolt zöldborsó » Párolt-sült oldalas » Tejfölben párolt hagyma » Tavaszi párolt csirkemell
» Almás párolt lilakáposzta » Joghurtos párolt halfilé » Párolt karalábé » Párolt felsőcomb filé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.