Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sóágyon sült csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1-1.5 kg só
bors,
3-4 gerezd fokhagyma,
4 db csirkecomb

Elkészítés:
A tepsibe öntöm a sót.
a húst megborsozom és a fokhagymát apritva a bőre alá teszem,rárakom a sóra a combot.
200 fokon kb:1-1.5 óráig sütöm.
Sem letakarni,sem forgatni nem kell!Szép ropogós lesz a bőre!

Tanácsok:
bármilyen körettel tálalható.
A só megkeményedik alatta,azt a végén ki kell dobni!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: ibolya58


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marengói csirkecomb » Répás, töltött csirkecomb » Borzas csirkecomb » Csirkecomb gazdagon töltve
» Zöldséges csirkecomb » Csirkecombok "Toros"-módra » Nyakkendős csirkecomb » Csirkecomb pékné módra
» Csirkecomb mustármártásban » Banános csirkecombok » Töltött csirkecomb » Csirkecomb almaszósszal
» Gombás csirkecombok » Kókuszos csirkecomb » Majoránnás csirkecombok » Tepsiben sütött csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.