Tutireceptek.hu fejléc

Pirított chilis húscsíkok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
(2 személyre)

25 dkg sertés lapocka, karaj, v. comb
2-3 ek. chilis/fokhagymás mártás
őrölt fekete bors
2 ek. kókuszolaj

Elkészítés:
A sertéshúst a kókuszolajon még egészben jól megpirítom. Minden oldalát. Hagyom kicsit pihenni, majd szép vékony szeletekre vágom. Összekeverem a chilis/fokhagymás mártással, az őrölt fekete borssal és egy kicsit állni hagyom. A visszamaradt zsiradékot felforrósítom, beledobom a hússzeleteket és kevergetve szép pirosra sütöm. Tálalásig melegen tartom.

Tanácsok:
Párolt zöldséget készítek hozzá.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Chilis forralt bor » Chilis-szójás csirkemell » Tina féle chilis bab » Chilis bab (Vega)
» Chilis bab Anikó módra » Pirított kenyér tojással » Jávai piritott zölgség » Kínai pirított tészta
» Pirított tarhonya leves » Chilis csokifalatok » Chilis sütőtökkrémleves » Chilis banán
» Chilis csirkemell » Pirított tükörtojás » Chilis Imrebab » Tejszínes chilis garnéla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.