Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pirított chilis húscsíkok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
(2 személyre)

25 dkg sertés lapocka, karaj, v. comb
2-3 ek. chilis/fokhagymás mártás
őrölt fekete bors
2 ek. kókuszolaj

Elkészítés:
A sertéshúst a kókuszolajon még egészben jól megpirítom. Minden oldalát. Hagyom kicsit pihenni, majd szép vékony szeletekre vágom. Összekeverem a chilis/fokhagymás mártással, az őrölt fekete borssal és egy kicsit állni hagyom. A visszamaradt zsiradékot felforrósítom, beledobom a hússzeleteket és kevergetve szép pirosra sütöm. Tálalásig melegen tartom.

Tanácsok:
Párolt zöldséget készítek hozzá.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított tarhonya leves » Jávai piritott zölgség » Chilis-banános szűzérmék » Chilis csirkemell csíkok
» Tepsis chilis bab » Chilis gombás pecsenye » Chilis Imrebab » Chilis bab
» Pirított zsemlekocka » Édes chilis csirke » Zöldséges pirított csirke » Piritott gombás spárga
» Chilis-édesköményes tészta » Chilis bab (Vega) » Chilis csirke » Pirított csirke gombával


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.