Tutireceptek.hu fejléc

Pirított chilis húscsíkok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
(2 személyre)

25 dkg sertés lapocka, karaj, v. comb
2-3 ek. chilis/fokhagymás mártás
őrölt fekete bors
2 ek. kókuszolaj

Elkészítés:
A sertéshúst a kókuszolajon még egészben jól megpirítom. Minden oldalát. Hagyom kicsit pihenni, majd szép vékony szeletekre vágom. Összekeverem a chilis/fokhagymás mártással, az őrölt fekete borssal és egy kicsit állni hagyom. A visszamaradt zsiradékot felforrósítom, beledobom a hússzeleteket és kevergetve szép pirosra sütöm. Tálalásig melegen tartom.

Tanácsok:
Párolt zöldséget készítek hozzá.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított mogyorótorta » Pirított báránymáj » Chilis bab Shephard módra » Édes chilis csirke
» Pirított tarhonya leves » Pirított kenyér tojással » Pirított máj » Chilis-szójás csirkemell
» Gyors chilis bab » Pirított csirke » Chilis bab 2. » Chilis-sajtos ropi
» Chilis-csokis csirke » Pirított csirke gombával » Tejszínes chilis garnéla » Húscsíkok magos bundában


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.