Tutireceptek.hu fejléc

Piros krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 krémsajt
5 dkg vaj
2 ek paradicsompüré
1 kis fej hagyma
1 cikk fokhagyma

bors
kevés mustár

Elkészítés:
A krémsajtot összekeverjük a vajjal, paradicsompürével, reszelt vöröshagymával, átpaszírozott fokhagymával, sóval, borssal és egy mokkáskanálnyi mustárral.
Kenyérre kenjük és fogyasztjuk.

Tanácsok:
Különböző ízesítésű krémsajtokkal isteni ízeket érhetünk el.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajttal töltött gomba » Piros Mikulástorta » Krémsajt » Krémsajtos csirkemell
» Krémsajt pástétom » Fokhagymás kapros krémsajt » Krémsajtos burgonyasaláta » Krémsajtos kanapé
» Krémsajtos eperparfé » Krémsajtos burgonya » Piros leves » Krémsajtos almasaláta
» Tepsis cukkini krémsajttal » Almás krémsajt » Zöldmetélt piros raguval » Piroska Koktél


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.