Tutireceptek.hu fejléc

Piros krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 krémsajt
5 dkg vaj
2 ek paradicsompüré
1 kis fej hagyma
1 cikk fokhagyma

bors
kevés mustár

Elkészítés:
A krémsajtot összekeverjük a vajjal, paradicsompürével, reszelt vöröshagymával, átpaszírozott fokhagymával, sóval, borssal és egy mokkáskanálnyi mustárral.
Kenyérre kenjük és fogyasztjuk.

Tanácsok:
Különböző ízesítésű krémsajtokkal isteni ízeket érhetünk el.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos hal » Krémsajtlepény kékszőlővel » B2 vitamin piros szőlővel » Piros túrókocka
» Piros gyümölcsleves » Krémsajtos sütemény » Krémsajttal töltött gomba » Sonkás-krémsajtos kiflik
» Krémsajtos tésztaöntet » Krémsajtos uborkasaláta » Piroska palacsinta » Tejszín krémsajt
» Krémsajtos-sonkás burgonya » Lazactatár krémsajttal » Piros-Sajtos brokkoli » Krémsajt, II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.