Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás kapros krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg házi sajt,
3 gerezd fokhagyma,
1 evőkanál apróra vágott friss kapor,
1 teáskanál só.

Elkészítés:
A fokhagymát jól elpürésítem a sóval (ez segíti a folyamatot), a kaporral és alaposan összekeverem a krémsajttal.
Hűtőszekrényben legalább fél napig hagyom, hogy az ízek összeérjenek.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás tengeri halfilé » Fokhagymás sült oldalas » Fokhagymás, sajtos cukkini » Fokhagymás, kapros uborka
» Kapros töksaláta » Fokhagymás nyúlcomb » Fokhagymás karaj » Kapros halragu
» Magyaros kapros pulykamell » Fokhagymás vaj » Fokhagymás csirkecombok » Kapros-túrós csirkemell
» Olasz krémsajtleves » Kapros cukkinikrém » Omlós kapros-túrós kiflik » Kapros, krumplis halfilé


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.