Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás kapros krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg házi sajt,
3 gerezd fokhagyma,
1 evőkanál apróra vágott friss kapor,
1 teáskanál só.

Elkészítés:
A fokhagymát jól elpürésítem a sóval (ez segíti a folyamatot), a kaporral és alaposan összekeverem a krémsajttal.
Hűtőszekrényben legalább fél napig hagyom, hogy az ízek összeérjenek.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros zaftos süllő » Fokhagymás sajtleves » Krémsajtos-sonkás burgonya » Diós fokhagymás túrógolyó
» Kapros túrókrém » Fokhagymás máj » Fokhagymás sült csuka » Fokhagymás-paprikás omlett
» Csípős fokhagymás pecsenye » Fokhagymás sült oldalas » Krémsajt, II. » Krémsajtos burgonyasaláta
» Fokhagymás bagett » Fokhagymás répasaláta » Almás krémsajt » Krémsajtos eperkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.