Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás kapros krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg házi sajt,
3 gerezd fokhagyma,
1 evőkanál apróra vágott friss kapor,
1 teáskanál só.

Elkészítés:
A fokhagymát jól elpürésítem a sóval (ez segíti a folyamatot), a kaporral és alaposan összekeverem a krémsajttal.
Hűtőszekrényben legalább fél napig hagyom, hogy az ízek összeérjenek.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros pulykamell » Fokhagymás tarja » Krémsajttal töltött gomba » Fokhagymás omlett gombával
» Túrós-kapros rakott tészta » Tejszínes, kapros csirke » Krémsajtos cukkini » Fokhagymás ponty
» Almás krémsajt » Kapros cukkinfőzelék » Fokhagymás sült csuka » Fokhagymás diós pogácsa
» Fokhagymás halfilé » Fokhagymás-mustáros tarja » fokhagymás sült karaj » Fokhagymás kenyér


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.