Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás kapros krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg házi sajt,
3 gerezd fokhagyma,
1 evőkanál apróra vágott friss kapor,
1 teáskanál só.

Elkészítés:
A fokhagymát jól elpürésítem a sóval (ez segíti a folyamatot), a kaporral és alaposan összekeverem a krémsajttal.
Hűtőszekrényben legalább fél napig hagyom, hogy az ízek összeérjenek.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás omlett gombával » Krémsajtos hal » Krémsajtos eperparfé » Kapros-túrós csirkemell
» Fokhagymás sült burgonya » Fokhagymás ízesítő » Krémsajtos csirke pennével » Fokhagymás camembert-leves
» Juhtúrós kapros csusza » Kapros-tejszínes csirke » Kapros csirkemell » Kapros cukkiniropogós
» Lazactatár krémsajttal » Fokhagymás gombaleves » Fokhagymás csirkemáj » Csípős krémsajt tésztára


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.