Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás kapros krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg házi sajt,
3 gerezd fokhagyma,
1 evőkanál apróra vágott friss kapor,
1 teáskanál só.

Elkészítés:
A fokhagymát jól elpürésítem a sóval (ez segíti a folyamatot), a kaporral és alaposan összekeverem a krémsajttal.
Hűtőszekrényben legalább fél napig hagyom, hogy az ízek összeérjenek.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazactatár krémsajttal » Krémsajtos almasaláta » Fokhagymás krumplileves » fokhagymás sült karaj
» Faddi fokhagymás csuka » Fokhagymás csirkemáj sütve » Fokhagymás vaj » Gyümölcsös krémsajttorta
» Tejszín krémsajt » Kapros tésztasaláta » Fokhagymás tészta » Krémsajtlepény kékszőlővel
» Fokhagymás-joghurtos öntet » Piros krémsajt » Fokhagymás tengeri halfilé » Fokhagymás sültzöldségek


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.