Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajt pástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
40 dkg juhsajt
20 dkg tejszínes krémsajt
2 dl tejföl
só, őrölt bors
2 evőkanál citromlé
1 csomag snidling
4 levél zselatin

Elkészítés:
A juhsajtot megreszeljük (ha nagyon puha, ledaráljuk) és a tejszínes krémsajttal meg a tejföllel simára keverjük. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd a fölaprított snidlinget is hozzáadjuk. A zselatint beáztatjuk, kinyomkodjuk, és meglangyosítva jól elkeverjük a sajtkrémben.
A masszát fóliával bélelt őzgerincformába töltjük és hűtőben legalább 4 órán át, dermesztjük. A formából kiborítva, fölszeletelve adjuk asztalra.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszín krémsajt » Egészségpástétom » Tepsis cukkini krémsajttal » Vendégváró színes pástétom
» Vadnyúl pástétom » Narancsos kacsahúspástétom » Huspastetom Maris modra » Krémsajt, II.
» Csirkemájas pástétom » Mediterrán krémsajt » Zöldséges gombapástétom » Krémsajttal töltött gomba
» Zöldpástétom » Krémsajtos burgonyasaláta » Krémsajtos burgonya » Krémsajtos cukkini


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.