Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajt pástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
40 dkg juhsajt
20 dkg tejszínes krémsajt
2 dl tejföl
só, őrölt bors
2 evőkanál citromlé
1 csomag snidling
4 levél zselatin

Elkészítés:
A juhsajtot megreszeljük (ha nagyon puha, ledaráljuk) és a tejszínes krémsajttal meg a tejföllel simára keverjük. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd a fölaprított snidlinget is hozzáadjuk. A zselatint beáztatjuk, kinyomkodjuk, és meglangyosítva jól elkeverjük a sajtkrémben.
A masszát fóliával bélelt őzgerincformába töltjük és hűtőben legalább 4 órán át, dermesztjük. A formából kiborítva, fölszeletelve adjuk asztalra.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajt torta » Burgonyapástétom » Krémsajtos eperparfé » Marhahúspástétom
» Vadmáj pástétom » Diós krémsajt » Tepertőpástétom » Gombás pástétom
» Almás krémsajt » Sonkás-krémsajtos kiflik » Tepertőpástétom II » Tepsis cukkini krémsajttal
» Pikáns csirkemáj pástétom » Libateperős pástétom » Halacskás halpástétom » Olasz krémsajtleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.