Tutireceptek.hu fejléc

Pórésaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg póréhagyma
60 dkg alma
2 dl kefir
citromlé
édesítőszer

Elkészítés:
A póréhagymát nagyon vékony karikákra vágjuk, összekeverjük a citromlével, pici édesítővel ízesített kefirrel.
Az almát (héjastól) lereszeljük, majd a kefires póréhagymához adjuk.
Egy órára hűtőszekrénybe tesszük.

Elkészítési idő: 10 perc
Kalóriatartalom: 125 kcal

A receptet beküldte: ördög


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fejes saláta olaszosan » Pikáns kiwi-eper saláta » Zöldbabos csirkesaláta » Csirkés hagymasaláta
» Saláta tavaszra » Ananász saláta tojással » Juhsajtos uborkasaláta » Cékla-alma-hagyma saláta
» Zöld ketchup » Favorit saláta » Póréhagymás babsaláta » Csicsókás zeller saláta
» Csalamádé » Vitaminsaláta » Joghurtos padlizsán » Suzette öntet


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.